Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1pcs 0.008 ER11 ER16 ER20 ER25 Pavasario Collet Apkabos, Įrankių Laikiklis, skirtas Graviravimas CNC Staklės Frezavimo, metalo apdirbimo Įrankių Priedai

€8.55 €5.22
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prašymas: Frezavimo Cutter
  • Medžiaga: 65MN
  • Modelio Numeris: ER11 ER16 ER20 ER25
  • Tikslumas: 0.008mm
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: GUS

Nauja

- +

Tikslumas: 0.008 mm

Medžiaga: 65Mn

Į paketą įeina:

1pcs ER tvirtinimo

Apie įmonę

1. Mes turime mūsų pačių gamykloje ir profesionalūs CNC priemonė po gamybos komanda.Mes parduodame dalimis, CNC staklių urmu.Esame profesionalų gamintojo CNC įrankių laikiklius.Integruoti R&D, gamybos ir pardavimo.Įmonė turi pažangias perdirbimo įranga, testavimo įranga ir profesinių ir techninių darbuotojų.

2. Daugiausia gaminti aukšto tikslumo BT įrankių laikiklius, HSK įrankių laikiklius, ISO įrankių laikiklius,keyless įrankių laikiklius, pull-back įrankių laikikliai, galingas įrankių laikikliai, galinis kaklaraištis strypai, veleno tikslumo bandymo juostos, didelio tikslumo tvirtinimo cilindrus ir kitus produktus.Įvairių aukštos kokybės nestandartines priemones, gali būti projektuojami ir gaminami pagal užsakovo reikalavimus.Visuomet galime įgyvendinti plėtros principas "aukšto kokybės, didelio efektyvumo, aukšti reikalavimai, aukštos vientisumą", laikytis įmonės dvasią "pagarbą žmonėms, pasiaukojimo, darbštumo, ir naujovės", ir toliau į mokslinius tyrimus ir plėtoti, todėl, kad mes sukūrėme į unikalų gamybos ir pardavimo bendrovė .Mes tikimės, kad kaskart mūsų paslaugų gali gauti savo pasižadėjimą, mes nuoširdžiai sveikiname vidaus ir užsienio klientams apsilankyti ir bendradarbiauti su mumis sukurti win-win ateityje.Labai ačiū, kad lankotės mūsų parduotuvėje taip ilgai! !

3. Mes priimame pasirinkimas mažmeninė, didmeninė ir gabenimo būdus.Kai jums pasirinkti mus, mes jums tarnauti visa širdimi.

Mūsų gamybos aplinkoje yra taip:

atkreipti dėmesį:

Prašome patvirtinti savo adresą, prieš pateikiant užsakymą.Kai prekės vežamos iš,, mes negalime pakeisti adresą.

Dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse/regionuose, kai prekės eiti per muitinę, "pirkėjas gali tekti išvalyti muitinės."

Muitinės reiškia: "pirkėjas turi mokėti muito ar pateikti tam tikrą informaciją apie prekes.Prašome kreiptis į muitinės užbaigti muitinės formalumus, siekiant išvengti nesėkmės muitinės klirensas, ir sukelti prekės turi būti grąžinti."

Apie pristatymo

Mes garantuojame pristatymas per 72 valandas po jūsų apmokėjimo.

Atvykimo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji paprastai trunka nuo 20 iki 35 dienų paprastu paštu (Ervera.lt standartinis pristatymas, Cainiao specialios prekių linija - standartas, Kinija Paštu Įregistruota Sklypo ir pan.).Jei perkate didelės vertės prekės ir pasirinkti skubus pristatymas (DHL, EMS, UPS ir t.t.), pirkėjas gali tekti mokėti muitų, dėl skirtingų politikos skirtingose šalyse/regionuose.

Apie po pardavimo

Jei produktas turi kokybės problema ar pristatymo klaidą, prašome susisiekti su mumis prieš ginčas įvyksta, mes bus priimti, pakeisti arba grąžinti pinigus

JŪSŲ ATSILIEPIMAI MUMS YRA LABAI SVARBUS!

Jei jūsų esate patenkintas

mūsų produktų ir paslaugų.

Pleaseleave mums teigiamų atsiliepimų&a 5 stars peržiūros!

Žymos: frezavimo įrankiai, metalai, bt40, cnc servo, ER11, collet er11, chuck collet, atc cnc router, cg250 variklis, mini metalo greitai pakeisti įrankį po turėtojas, figma stebuklas

Panašūs produktai