Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Automobilių Centriniu Porankiu talpinimo Monetų Dėklas Atveju Tinka Toyota RAV4 2019-2020 už Chevrolet Equinox 2018-m.

€8.45 €6.76
  • Prekės Pavadinimas: AUMOHALL
  • Tipas: Porankiai Saugojimo Dėžutė
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Tipas: ABS

Nauja

- +

Savybės:

1.Neslystantis, nuimamas ir tekstūruotos gumos plokštelės kilimėlis apsaugo daiktus nuo slydimo ir barškėjimas plokštelės.

2.Padaryta premium ABS.Tai gerai, interjero aksesuaras papuošti savo automobilį, ir daro savo automobilį gauti prabangų ir elegantišką išvaizdą.

3.Veiksmingai naudoti ne automobilių grupinio ir galite sutalpinti visų rūšių dažniausiai uitems, pvz.: gėrimų lentynos, mobilieji telefonai, cigaretės, vizitinės kortelės, raktų ir kt.

4.Lengva įdiegti.Jokių gręžimo ar pjovimo reikalaujama.

5.Ji gali ne tik įdėti jį į automobilį ,taip pat jis yra tobulas, ant stalo.Tai puikiai turi visi rašikliai, pieštukai, žirklės ,nuotolinis valdymas , mobilųjį telefoną, rašiklį /pieštukai, atkreipkite dėmesį, popieriaus, vardo korteles ir kitas clutters, taip pat yra geras idealus kaip turėtojo pateikti makeups, teptukai, ar juvelyriniai dirbiniai, gana lengvai ir gražiai atrodo.

6.Šio saugojimo dėžutė-tai puiki dovana vairuotojui.Nurodykite, kad jūsų tėtis, hubby, brolis ar draugas ypatingomis progomis, pavyzdžiui, kaip savo gimtadienį, jo baigimo, Kalėdų ar jo išėjimo į pensiją.

Žymos: yzf 426 stipinai

Panašūs produktai