Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mediniai Moliusko Geldele Stalas Blokuoti Kalendorių Nuolat Medinis Stalinis Kalendorius Savaitę Mėnesio Dienos Rodymo Namų Biuro Apdailos

€18.48 €10.72
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Sveiki!

Sveiki atvykę į Mūsų Parduotuvėje!!

Retro kalendorius: Šis stalinis kalendorius apima 4 skaitmeninės lentos, 3 mėnesį lentos ir 2 savaitės lentos, ir yra įsikūręs atviras laikymo talpykloje.

Gerai padarė: klasikinis darbalaukio blokuoti kalendorius yra pagamintas iš aukštos kokybės medienos, rankų darbo dažytos kartono ir spausdinti mėnesių, savaitės dienų ir skaičiai rodo datą.

Namo apdaila: stilingas ir praktiškas, šis medinis amžiną kalendorių priduria, Kontakto stilių savo namuose.Ji labai tinka kavinė, restoranas, biuro ar namų puošybai.

Daugkartinio naudojimo kalendorius: Be metai spausdinimas, šis kalendorius gali būti naudojamas kaip klasikinio darbastalio kalendorių, kurios gali būti pakartotinai panaudotos metai po metų ir yra patvarus.Jums niekada nereikės pirkti atskirai.

Lengva naudoti: dieną galima lengvai reguliuoti, sukant virš priekinės plokštės.Rankiniu būdu pakeisti datą, rodyti datą, savaitę ir mėnesį, ir padidinti džiaugsmą savo gyvenime.

Spalva: balta

Medžiaga: mediena

Dydis: apie 5,1 x 2.5 x 6.1 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Medinės moliusko geldele stalas blokuoti kalendorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

APIE MOKĖJIMĄ:

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Ervera.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Po pardavimo Paslaugos:

* Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.

* Jeigu yra bet kokių klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Atsiliepimų Apie:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Mano Brangus Draugas

* Mes remti Didmeninė/Drop Laivyba Užsakymo

* Drop Shipping užsakymą, prašome pastaba"Lašas Laivybos Tvarka", mes jo prioritetus.

* Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite klausimų apie mūsų produktus , prašome nedvejodami kreipkitės į mus iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

AČIŪ!!!

Žymos: kalendorius medienos, kalendorius kubas, eva putų medžiagos, miegamasis laikrodis, haikyuu, dovanų jaunikis, deimantinis žiedas, medžio žievė, žiūrėti mediniai, analoginis žiūrėti

Panašūs produktai