Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Bitininkystės Oksalo Rūgšties Garintuvas, Bičių ERKĖS Gydymo Avilio Priemonės, Sterilizavimo Priemonė, Bitininkystės Reikmenys Įrankiai, Reikmenys

€43.74 €21.87
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medus: bitininkystės
  • Medžiaga: Metalo
  • Modelio Numeris: Medus Uncapping Adatiniai
  • apicultura: Įrankiai
  • Bitė: bitininkystė
  • Spalva: Taip, kaip parodyta paveikslėlyje
  • dydis: 50 x 4 x 2cm

Nauja

- +

Savybės:

*1.【Veiksmingai MlTE】Erkės oksalo rūgšties garintuvas, gali greitai vaporize su oksalo rūgšties avilys, kuris yra paprastas ir veiksmingas metodas, jūs gydyti Varoatozės Erkės , tokiu būdu gerinti gyvenimo aplinką jūsų bitės, didinti gamybos ir kokybės medaus.

*2.【Išorinio Maitinimo】, Kad oksalo rūgšties garintuvas sudaro kaitinimo plokštė, metalo laikiklis, kabelis ir 2 baterijos įrašus.Jo galia 150 vatų.Elektros energijos tiekimo sistema turi būti maitinama 12 v vejapjovės, traktoriaus, motociklų arba automobilio akumuliatorių.

*3.【Naudoti veiksmus】①Fill šildymo plokštė su oksalo rūgšties ② Siųsti garintuvas į avilys per avilys durų ③Block avilys durys, su sandarinimo juosta ar šlapiuose rankšluosčiu ④Connect elektros energijos tiekimo ir laikyti jį įjungtą 3 minutes, su 3 minučių yra pakankamai Atomize ir išgaruoti oksalo rūgšties.Tada išimkite dar. ⑤It yra būtina uždaryti bičių duris vėl ir laikyti jį uždarytą dar 10 minučių, kad visiškai funkcija.

*4. Garintuvas yra pagaminta, su aukštos kokybės, patikimumo, ilgaamžiškumo, patogumą ir funkcionalumą.

*5. Labiausiai efektyvių metodų administravimo Oksalo Rūgšties, gydymas bičių atsikratyti varoatozės erkės.

Techniniai duomenys:

Spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: Apie 50 x 4 x 2cm.

Medžiaga: Metalas.

Sąrašai:

1 * Bitininkystės įrankių

Pastaba:

1. Keitimas:1inch=2,54 cm, 1cm=0.393 cm

2.Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

3.Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Žymos: bičių avilio dėžutę, avilio įrankis, silikono bitininkystės įrankiai, cheminis oksalo rūgštis, varroa, bitės ir bitininkystė oksalo, oksalo rūgšties garintuvas, elektros, beekeep, bitininkystės oksalo rūgšties garintuvas, senovinės bitininkystės įrankiai

Panašūs produktai