Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Naujas Metalo Sodo Įrankių Kablys Garažas Organizatorius Sienos montuojama Dviračių Kabyklos, Kabliukai Anti-slip Saugojimo Kablys Sodo Įrankių Kablys, Pakaba

€1.58 €0.91
  • Pakuotė: Kabliukai
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • dydis: 120mm, 135mm, 190mm
  • Medžiaga: Anglies plieno, Metalo
  • Nėra. Kabliukų: 1

Nauja

- +

Aprašymas:

【Patvarus】Garažas kabliukai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų ir sunkiųjų kieto plieno, jie turi gerą keliamoji savybių, yra patvarūs ir nesukels įrankiai slydimo.

【Lengva Įdiegti】Tinka gipso, medžio ir plytų sienos.Išplėstinio plokštės dizainas paskirsto svorį tolygiai, kuri užtikrina puikų sukibimą.

【Neslidus PVC Danga】Priimti stiprus PVC neslidžia danga, ji yra lengva suvokti elementą, laikykite jį tvirtai daugelį metų, siekiant apsaugoti paviršių krovinių nebūtų subraižyti.Niekada jaudintis dėl savo įrankių kritimo dar kartą.

【Veiksminga Sandėliavimo】Garažas kabliukai gali turėti skirtingas priemones ir toliau labai stipri, pavyzdžiui, kopėčiomis, dviračiai, šluotos, semtuvai, elektriniai įrankiai, sporto įranga ir daug kitų sunkiasvorių ir didelių gabaritų daiktus.Sukurtos jūsų garažas, sodas, parduotuvė, rūsyje ar sandėlyje veiksminga sandėliavimo erdvė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Metalas

Dydis: 120mm, 135mm, 190mm

Spalva: Orange & Black

Kiekis: 1pc

Pakuotė:

1* Daugiafunkcinis Dvigubas Kabliukai Sienos Organizatorius

Žymos: sodo įrankiai, žolės, ninebot, laikiklis prie sienos, šluota pakaba, stovo įrankis, kabliukai įrankiai medienos, sodo saugojimo kabliukai, prijuostė oda, reketas, veržliaraktis, įrankis sienos

Panašūs produktai