Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Automobilis, Pneumatinė Gumos Trintukas Varantys Trinkelėmis Gumos Disko Decal Trintukas Varantys Automobilių Lipdukas Valiklis, Dažų Valiklį, Automobilių Lenkijos Pagalbinis Įrankis

€3.68 €2.76
  • Medžiagos Tipas: Guma
  • Elemento Tipas: Padangų Remonto Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: Ai AUTOMOBILIŲ ĮDOMUS
  • Specialios Funkcijos: Remonto Dažų Įrankis
  • Prekės Svoris: 1.0kg
  • Dropshipping: Taip
  • Prekės Tomas: išsamią
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės:

Pašalinti pinstriping, lipdukai, klijai, lipdukai, juostos ir kiti klijai iš metalo, stiklo, medžio, stiklo.

Nebus pažeisti paviršių, jei tinkamai naudojami.Turėkite omenyje, kad per daug spaudimo toje pačioje srityje galėtų sukelti gumos varantys žalą ar dėmių srityje.Prašome naudoti tinkamą slėgį.

Tiesiog pritvirtinkite trintukas bet gręžimo neviršija kaip 4000 apsisukimų per minutę (rekomenduojamas greitis yra 3,500 iki 4000 aps. / min.) ir saugiai pašalinti visus senus kūno žymėjimo per kelias minutes.Skirtingai nuo cheminių medžiagų ir tirpiklių bendrai naudoti šį darbą, minkštas varantys yra švelnus apdaila.Nerekomenduojama akrilas, lakas arba Ple xiglas.

Žymiai sumažina laiką pašalinti pinstripes, decal klijais ir dvigubo veido juosta!

Techniniai duomenys:

1.Medžiaga: guma

2.Pavadinimas: Gumos Trintukas Varantys

3.Dydis: Apytiksl.3.5 colių/4 colių (pasirinktinai)

4.Naudojimas: Greitai pašalinti liekamasis klijai tokie kaip lipdukai ir etiketes

Siūlai: 5/16-24 dantų

Storis: Apytiksl.20mm

Vienas šlifavimo ratas yra įrengta viena prisijungimas lazdele!

NAUDOJIMAS PASTABA:

Kaip jau minėta pirmiau, RPM, kad gręžimo jums kelia trintukas varantys turėtų būti ne didesnė už ribinį kiekį, nurodytą ant ratų (kaip 4000 RPM).Jei viršysite kaip 4000 APS / min ribą, tai gali sukelti trintukas varantys suskirstyti greičiau arba byrėti.Apsauginiai akiniai yra rekomenduojamas Kaip su bet kokio tipo kaip šis produktas, ji yra rekomenduojama, kad jūs išbandyti nedideliame plote, prieš tai visą plotą, įsitikinkite, kad jis veiks taip, kaip tikimasi.Ypač vyresnio amžiaus, šviesios spalvos apdaila.

P ackage Sudaro: 1x Gumos Trintukas Varantys

1x Prisijungimas lazdele

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą.Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti.Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Žymos: didelis dirbtuvių įrankiai, plytelių poliravimo rato, brompton kamieninės, skydelis dirbtuvių įrankiai, megia žiūrėti, pneumatiniai siuvimo mašina, stiklo poliravimo rato, durų dirbtuvių įrankiai, standžiojo disko atkūrimo įrankis, mašina nagų gruntas

Panašūs produktai