Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

ETEREAUTY 4 1 Neperšlampami Elektros Veido Valymo Šepetys Su 4 Teptuku Vadovai, Skirtas Pašalinti Tepalų odos šveitimo Šepečiu Masažuoti

€16.91 €9.64
  • Prekės Pavadinimas: ETEREAUTY
  • Maitinimo Šaltinis: Sausas Baterija
  • Atsparus Vandeniui Standartas: IPX-7
  • Funkcija: Veido Švarus
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: BMK
  • Commodity Quality Certification: BMK
  • Tipas: Veido Valymo Šepetys
  • Modelio Numeris: Elektrinis Veido Valymo Šepetys

Nauja

- +

ETEREAUTY 4 1 Neperšlampami Elektros Veido Valymo Šepetys Su 4 Teptuku Vadovai, Skirtas Pašalinti Tepalų odos šveitimo Šepečiu Masažuoti

Aprašymas ETEREAUTY Veido Valymo Šepetys yra puikus pašalinti inkštirus, whiteheads ir sumažinti savo užsikimšusias poras ir nelygus odos. 4 valymo šepečių galvutes yra puikus sumažinti nuovargio, riebi ar jautrią odą, idealiai tinka naudojant per dušas arba vonia.Jis gali pasiekti jūsų odos kampus išvalyti, parodyti jums, matomas pagerėjimas savo bukumo ir bendrą išvaizdą, odos, po nuosekliai naudoti!

Funkcija

- Gamintojas: ETEREAUTY

- Medžiaga: ABS ir silikonas

- Dydis: Apytiksl. 15 x 6,5 x 4 cm / 5,9 x 2.6 x 1,6 colio (L x W x H)

- Šis veido valymo šepečių įstaiga yra daugiausia pagaminti iš premium ABS medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.Ateina su 4 teptuku vadovų pakeitimo, siekiant patenkinti įvairius poreikius.

- Elektros odos priežiūros devicem, gali veiksmingai pleiskanomis ir pašalinti savo blackhead; giliai valo odą, sumažinti galimybę spuogai auga.

- dizainas ir kompaktiškas dydis, patogus laikyti ir lengva naudotis su, viena vertus, puikiai tinka tiek namuose, tiek kelionių naudoti.

- 4-in-1 funkcija: balta nailono šerių šepetys giliai valanti riebios odos; skaidrus nailono šerių šepetys švelniai valyti sausą odą; silikoninis šepetėlis, skirtas švelniai valyti ir masažuoti subtilus ir sentive odos; pemza galva pašalinti odeles ar negyvas odos.

- 2 skirtingų režimų, įskaitant greitai ir lėtai savo pasirinkimą.Jūs galite pasirinkti režimą, atitinkantį jūsų tikrasis odos poreikius.

Naudojimo būdas:

- Atidaryti baterijos dangtelio, įdiegti 2 AA baterijos teisinga, nes poliškumo indikatorius, tada jį padengti.

- Įdiekite priedą galvos sukimosi ašį pagrindinis variklis pagal jūsų poreikį, kol ji bus išspręsta.

- Prašome plauti savo veidą su švariu vandeniu, tada drėgnas teptuku galvos su švariu vandeniu prieš naudojimą.Po to, išspausti tam tikrą kiekį riebalų teptuku galvos arba galite taikyti kai valikliu, veido tiesiogiai.Nereikia naudoti jį, kai teptuku galvos yra sausas, nes jis gali sukelti odos dirginimą.

- Švelniai teptuku galvą ant savo odos ir šiek tiek judėti teptuku galvos apdrausti, patogus masažas.

- Jūs galite pasirinkti skirtingus pagal jūsų poreikį ir odos būklę.

- Padėkite jį ant nusausinti bazės po naudojimo, oro, džiovinant.

Pakavimo sąrašas

1 x ETEREAUTY Elektros Veido Valymo Šepečių Įstaiga

4 x ETEREAUTY Teptuku Vadovai

Žymos: makiažas kilmės, veido odos šveitimo šepetėlis du kartus, šepetėlis veido, atsparus vandeniui veido odos šveitimo šepetėlis, veido odos šveitimo šepetys foreo, kremas padengti tatuiruote, natural exfoliating brush, mini veido odos šveitimo šepetėlis, countour makiažas, dnm makiažas

Panašūs produktai