Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Automobilių Auto Objektyvo Remonto Komplektas, Automobilių Žibintai Užpakalinis Žibintas Remonto Įrankių Komplektas 3 Spalvų Skubotų Krekingo Skaldytų Įrankis

€6.00 €4.44
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Remontas Užpakaliniai Žibintai, Posūkio Signalai, Žymekliai ir Aiškiai Objektyvai

Multi-Paketas ateina su visų 3 spalvų (Raudona, geltona ir Aiškiai!

Paprasta naudoti ir trunka minutes remontas!

Tiesiog nukopijuokite ir įklijuokite!

Taupo pinigus ir laiką!

Naujos visos 3 spalvos vienoje prieinamą Multi-Pack Objektyvo Remonto Komplektas!GREITAS OBJEKTYVAS bus nustatyti, tipiškas skaldytų užpakalinis žibintas objektyvo vieta, nenuimant būsto.Remonto skydelis turi iš anksto suformuota tinklelis, kad labai panaši spalva bei šviesą atspindinčios savybės objektyvo.Greitas Objektyvo tvirtinimo elementai greitai ir lengvai ant plokščio ar kreivų paviršių su specialiu klijų tarpiklių formavimo oras įrodymas antspaudas.

NURODYMŲ, GREITAS OBJEKTYVAS, REMONTAS

1. Pašalinti visi laisvi ir duženos aplink pažeistas plotas.Objektyvas švarus aplink srityje gerai su sausa šluoste ar popieriniu rankšluosčiu.

2. Paspaudę grupės per pažeistas plotas-nustatyti dydį objektyvo remonto skydas.Pozicija srityje leidžia 1/2 colių virš juosmens, iš visų pusių žalą.jei pasirinkto dydžio turi būti mažesnis, kirpti palei vidinio tinklelio linijų.

3. Nulupkite paramą iš kolegijos ir centro per ploto, suremontuotas.Paspauskite skydelį, kad objektyvo ir paleisti savo pirštus aplink kraštus, kad užtikrintumėte gerą obligacijų.

Techniniai duomenys:

Gaminio dydis: 196*95*0.5 mm

Produkto svoris:75 g)

3 spalvų (Raudona, geltona ir Aiškiai!

Pakuotė:

1*Auto Objektyvo Remonto Komplektas

Žymos: nulio sprendimas, automobilių lenkijos vaškas, bananų rožinė, didelis dviračio sėdynės, cosplay dangus, automobilis, komatsu sunkvežimis, false nagų turėtojas, automobilių remontas įrankis, džiovintuvas derva

Panašūs produktai