Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

"Pasidaryk Pats" Silikono Miestelyje Dervos Formų 5 Pack Epoksidinės Liejimo Formų, Įskaitant Turas Šešiakampis Ir Aikštėje Pelėsių Dervos Betono, Cemento Ho

€11.26 €8.11
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Silikono

Nauja

- +

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

Silikono Miestelyje Formų: Tai didelis derva formų apima 2 turas pelėsių, 2 kvadratinių formų ir 1 šešiakampis formų, papildomai įrengtas 2 matavimo puodelio.

Naudojimas: Idealiai tinka priėmimo dekoratyvinis dervos amatų, pavyzdžiui, miestelyje, gėrimų miestelyje, dubenėlį, kilimėlis ir kt.Šešiakampis, apvalių ir kvadratinių suteikia jums daugiau pažangių grožio, ir jūsų kūryba yra unikali pasaulyje.

Lengva Naudoti: Sklandaus interjeras leidžia lengvai de-pelėsiai, po to kai jis visiškai išgydyti ir sumažina poreikį mažinti ir lenkijos.Arba galite naudoti išleidimo purškimo ar muilo vandens, kuris gali padėti išplėsti silikono formos " gyvenimo.

Tvirtos ir Nėra Lengvai Deformuoti: Mūsų pelėsis yra sudarytas iš gryno silikono su puikus elastingumas, aukščiausios aukšto ašarinės stiprumo ir pan.Po nuspaudžiant ir deforming, tiesiog pailsėti, o tada grįžta į pradinę būseną.

LAIKYMAS IR PRIEŽIŪRA: Po to, kai jums naudoti, nuplaukite juos su muilu vandens, leiskite jiems išdžiūti, ir išlaikyti juos bute, laikyti vėsioje vietoje, vengti šilumos ir aštrių įrankių.

Spalva: skaidri, balta

Medžiaga: Silikonas

"PASIDARYK pats" Silikono Miestelyje Dervos Pelėsis

Puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, pavyzdžiui, miestelyje, gėrimų miestelyje, dubenėlį, kilimėlis ir kt.Šešiakampis, apvalių ir kvadratinių suteikia jums daugiau pažangių grožio, ir jūsų kūryba yra unikali pasaulyje.

Meno dervos formos yra pagaminti iš silikono, saugus ir patvarus, ir nėra lengvai pažeisti.Su skaidriu išvaizdą, galite patikrinti pažangą, bet kuriuo metu.

Prasminga ir Ypatinga:

Sukurti pagal savo vaizduotę ir naudai, tai tikrai kietas ir pilnas ypatingą reikšmę.Jūs esate dizaineris, priimant dervos liejimo formų.

Šiltas Patarimai:

Kaip valyti: galite nuplauti jį šiltu vandeniu ir muilu arba patrinkite spirito, tada naudokite minkštą audeklą nuvalyti švarus.Nenaudokite tirpiklių valyti savo pelėsiai.

Kaip laikyti: Prašome parduotuvėje dervos, silikono formų, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių ir dulkių.

Kaip de-pelėsiai: galite naudoti pelėsių išleidimo purškimo, a babywipe arba lašas muilo sumaišykite su trupučiu vandens, kaip atleidimo agentas, dirbti jį į formą, tada stumti projektą iš apačios.Prašome įsitikinkite, kad jūsų dervos gabalas yra visiškai išgydoma.

Kaip padaryti, kad: Supilkite dervos į matavimo puodelį, lėtai maišykite paleisti burbulai.Pridėti blizgučiai arba pigmento į jį, jei reikia.Tada supilkite jį į savo pelėsiai ir lėtai išmaišykite.Leisti pastovėti 24 valandas ir išimkite.

Pakuotės Turinys: 7* Pelėsis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: xs max telefono dėklas xxxtentacion

Panašūs produktai