Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

ATMINTIES 4GB Kit (2X 2 GB Moduliai) PC2-5300 667MHz DDR2 2GB 240PIN Atminties ,Unbuffered Notebook Nešiojamas Atminties Modulius

€11.70 €6.09
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Būklė: Naujas
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null

Nauja

- +

ATMINTIES 4GB Kit (2X 2 GB Moduliai) PC2-5300 667MHz DDR2 2GB 240PIN Atminties ,Unbuffered Notebook Nešiojamas Atminties Modulius

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Geros Kokybės, su nemokamu Po pardavimo Garantija.

PC2 5300S parama DDR2 667MHZ nešiojamas, PC2-5300 240-Pin SODIMM Unbuffered Non ECC, 1.8 V CL5 2Rx8 Dual Rank.Prašome patvirtinkite, modelio numerį savo kompiuteryje prieš perkant.Ir nustatyti didžiausią palaiko jūsų kompiuterį.Atminties Dydis: 4GB (2x2GB)

Aukštos Kokybės ir Griežtai Testas: Priimti Samsung, Hynix, " Micron žetonų.Visus žetonus 100% Patikrinta, kokybei Užtikrinti kiekvieno ddr2 pc2-5300s ram.

Daugiafunkcis: Padidinti pralaidumą iki 30 Procentų, Sumažinti energijos suvartojimą iki 40 Procentų, ir pratęsiama akumuliatoriaus veikimo trukmė,Greičiau sprogo prieigos greitis pagerėjo, eilės duomenų pralaidą.

Suderinamas su "mac", kad paramos 4GB DDR2 atminties 240PIN

Dėmesio: Kaip skirtingų gamybos partijų, ten bus skirtumas chip " prekių ženklų, spalvų ir parametru.Prieš įdiegdami programą, atkreipkite švarus ryšio pirštu švelniai su trintukas ir išvalyti lizdai su konservuotų oro nenaudokite ėsdinančios medţiagos, pvz., etilo alkoholio.

Diegimo Žingsniai:

Žingsnis 1 Atsukite kompiuterio korpuso varžtas

2 žingsnis Atsukti kompiuterio dangtis

3 žingsnis Paspauskite sagtys ant abiejų pusių

4 žingsnis Atkreipti dėmesį į vietą, kai atminties įdiegimas

Spalva: juoda + žalia

Medžiaga: PCB

Pakuotės Turinys:2 x atmintis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Ervera.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Ervera.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Žymos: ddr2 ram, 4 gb ddr2, ddr2 16 gb nešiojamas kompiuteris, 4gb ddr2 sodimm, 4g lte stiprintuvas stiprintuvas 800mhz, 4 gb ddr2 laptopo ram, ddr2 3gb nešiojamas kompiuteris, 4 gb ddr2 nešiojamas kompiuteris, ddr3 ram lizdas, 6gb ram pc

Panašūs produktai