Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Makartt Duetais Gelio Nagų lako Rinkinį Geltonos Žalios Spalvos, Pavasarį, Vasarą, Violetinė Mėlyna Gelio lenkijos Nustatyti Mirkti Off LED Nagų Gelis lenkijos

€8.45 €7.60
  • Elemento Tipas: Nagų Gelis
  • NET WT: 8g
  • Tomas: 8 ml
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: C0794
  • Komponentas: Mirkymas Off LED Nagų Gelis lenkijos
  • Tipas: gelis lenkijos
  • Kiekis: 2vnt
  • Prekės Pavadinimas: Makartt
  • Vienetų skaičius: Combo

Nauja

- +

Makartt Duetais Gelio Nagų Lako Rinkinį

Geltona Žalia Spalvomis Pavasarį, Vasarą, Violetinė Mėlyna Gelio lenkijos Nustatyti Mirkti Off LED Nagų Gelis lenkijos Nagų Dailė Dovanų Dėžutėje Manikiūro Salonas "PASIDARYK pats" Kokybę Namuose

Apie prekę :

* Ar♥HIGH SHINE GEL POLISH – Įkvėptas tobula harmonija sukurtas Duetas veiklos, Makartt sukūrė savo Duetais featuring dvi fantastinis atspalvių, kad pora iki formoje puikus 2 spalvos gelio nagų rinkinys.

* Ar♥KAS ĮTRAUKTA – Tai gelio nagų lako rinkinį sudaro gyvą 2 spalvų derinys .Ar vakarėlio jį, namuose, ar home office, tai gražus duetas atspalvių yra čia jums bet kuriuo metu per metus.Laikyti tie nagai glammed iki beje, mūsų buteliai yra 8ml, palyginti konkursai mažesni 7ml.

* Ar♥ILGALAIKIS DIY NAIL KIT – Su tinkama priežiūra ir taikymo, Makartt s gelio lenkijos nagų formulė trunka iki 2 savaičių,+ ir suteikia natūralų atrodančius nagus, kad jūsų potraukis laukia sausa, kaip gelis lenkų yra išgydoma pagal UV lempa!Tai rezultatai, chip-nemokama ir blizgus programa, kuri gali dirbti, bet vasarą mesti.

* Ar♥PROFESIONALIOS KLASĖS ir LENGVA NAUDOTI – Makartt s gelio lenkijos formulė yra išdidžiai veganų ir mes neatlieka bandymų su gyvūnais.Mūsų formules yra skirtos salonas-kokybės naudoti dar taip pat pradedančiųjų ir mėgėjų draugiškas, todėl, kad jūs galite sukurti gražus, savarankiškai išraiškingas nagų dizaino komfortą savo namuose.

* Ar♥MAKARTT TAI DUETAIS GELIO NAGŲ lako RINKINĮ – Šviesus ir energingas gelio lenkijos base & topcoat apdaila, UV/LED šviesos mirkti off 2 pak Gelio Nagų lako Rinkinį Dovanų Dėžutė Salonas Kokybės.Apdailos medžiagų specialistams ir pradedantiesiems.

Arbata ir Geltonos spalvos Nagų Gelis lenkijos Pavasario Vasaros Nustatyti

Makartt Duetais Gelio Nagų Lako Rinkinį Levandų Šviesos Teal Spalvos Pavasarį, Vasarą, Violetinė Mėlyna Gelio Lenkijos Rinkinys

Makartt Duetais Gelio Nagų Lako Rinkinys, Šviesiai Rausvos, Žydros Spalvos, Pavasarį, Vasarą Gelio Lenkijos

KAIP NAUDOTI?

Patarimai, kaip išvengti skaldos ir peeing išjungimas:

Mes rekomenduojame naudoti MAKARTT nagų stipriklis (po base coat) už papildomą sluoksnį jėga.Minkštesnė nagų, tuo lengviau jie žievelės.

Mes rekomenduojame naudoti nagų failą/ nail prep dehydrator (prieš base coat), siekiant užtikrinti, kad jūsų nagai yra visiškai sausas, švarus ir be aliejaus.

Svarbu vengti odos ir odelės srityje, kitaip tai bus lengva nulupkite.

Plonesnis geriau, kai jis ateina į taikant visų priemonių!Jei ji per tiršta, ji galėtų raukšlių lengvai ir nulupkite.

NAGŲ GELIO SPALVA RODO

Žymos: žalias nagų lakas, polygel patarimas nagų rinkinys, gelis lenkijos, gellack, opi white nagų lakas, dh nagai, thermial spalva keičiasi nagų lakas, gelis nagų lakas mgo, moyros nagų dailė, gelis nagų lakas

Panašūs produktai