Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Protingas Elektros Kaklo ir Nugaros Impulso Massager DEŠIMTIS Belaidžio Šilumos Kaklo Slankstelio vidurį, taip pat Atsipalaiduoti Skausmo Minkymo Masažas Mašina

€12.34 €7.77
  • Sertifikavimo: CE
  • Prašymas: Įstaiga
  • Prekės Pavadinimas: TMISHION
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Savybės: 1. Yra du masažas vadovai dėl gimdos kaklelio stuburo massager.Jis turi 4 režimų ir 15 lygių stiprumo, kuris gali būti pasirinktas ne bus, leidžia vartotojams mėgautis labiau pagrįstas masažo malonumą.

2. Skatina kraujo apytaką, atpalaiduoja kraujagysles, atpalaiduoja raumenis ir kaulus, ir sumažinti gimdos kaklelio skausmo.

3. Žemo dažnio elektromagnetinio impulso perdavimo į nervų ląsteles, gerina kraujotaką ir sumažinti kaklo nuovargį.

4. Lengvas ir nešiojamas, odos draugiškas ir lengvai atlikti, jis gali būti naudojamas kaip ilgai, kaip 2 x AAA tipo baterijos yra įdiegta.

5. Jokių operacijų, automatinis maitinimo išjungimas, pagal nutylėjimą yra automatiškai išsijungimas po 15 minučių, kuri yra saugiau ir patikimiau.

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Prekės Rūšis: Kaklo Slankstelio Massager

Medžiaga: ABS, Lieti

Maitinimo šaltinis: 2 x AAA Baterijos (neįtraukta)

Masažo Trukmė: 15 Minučių Ir Laikas

Masažo Intensyvumas: 15 Įrankių

Masažo Režimai: 4 Tipai

Skaičius Masažo Galvutės: 2vnt

Paruošimas prieš Naudojimą:

1. Švarus, kaklo, plaukų ir drabužių, kitaip jis turės įtakos komfortą produktas.

2. Naudojant elektrodų pagalvėlės masažas kūnui ir kitos dalys, prašome laikytis 2 elektrodų pagalvėlės tiesiogiai ant odos, tuo pačiu metu.Kai reikia nustatyti masažuojamos zonos ir elektrodų pagalvėlės, išjunkite prietaisą ir iš naujo paleisti veikti po koregavimo.

Naudojimas:

1. Įdiegti 2 AAA baterijos, paspauskite ir palaikykite įjungimo/režimo mygtukas viduryje įjungti

2. Paspauskite +- reguliuoti intensyvumą ir paspauskite vidurinį mygtuką, nustatykite režimą.

3. Jei jums reikia naudoti elektrodų pagalvėlės, prisijunkite, fizinės terapijos linija elektrodų pagalvėlės, ir kitą galą-į massager, ir klijuoti elektrodų pagalvėlės į sritis, kuri turi būti masažuojamas.Atkreipkite dėmesį, kad dviejų elektrodų pagalvėlės turėtų būti skiriamas tas pats asmuo.Kai elektrodas pleistras yra darbo, masažas galvos dėl massager neveikia.Elektrodo pleistras yra suvartojamas, jei jis yra naudojamas ilgą laiką, prašom atkreipti dėmesį į laiku pakeisti.

Paketų Sąrašo:

1 x Massager

2 x Elektrodas Pleistras

1 x Elektrodas Pleistras Ryšio Linijos

Pastaba: 1. Draudžiama naudoti šį produktą, už širdies ritmo reguliatorius, vartotojai, nėščioms moterims, gulėti‑moterims, ir prie žmogaus širdį. 2. Per masažo procesas, jei yra dilgčiojimo pojūtis ir iškrovos pojūtis kaklo, tai yra normalu.Jei blogai jaučiatės, prašome sumažinti intensyvumą, arba nustoti naudoti jį. 3. Dėl skirtingų atskirų konstitucijų, žmonėms su sausa konstitucija sausa oda ir gali jausti poveikį.Rekomenduojama taikyti vandens arba drėkinamasis kremas odai.

Žymos: valymo mašina belaidžio, pasyvus massager dešimtys, ems dešimtis belaidis padas, kasetės mašina belaidžio, massager laikinai dešimtys, xion tatuiruotė mašina belaidžio, ireliev belaidžio dešimtis ems raumenų, didelės pagalvėlės dešimtys, belaidžio automobilių laiku, belaidžio dešimtis massager

Panašūs produktai