Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

12MP Lauko Medžioklės Takas Kamera Laukinių Gyvūnų Detektorius Takas Kamera HD Gyvūnijos kamerų Stebėjimo Infraraudonųjų spindulių Jutikliai, Naktinio Matymo

€5.50 €3.47
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Prekės Pavadinimas: Vwinget
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Aprašymas:

Funkcija:

✔ DIDELIS JAUTRUMAS: Šis skaitmeninis fotoaparatas yra sukurta siekiant suteikti vartotojams labiausiai patogus patirtį.Jis turi ypatingų funkcijų, tokių kaip 52 ° FOV objektyvas, 38 infraraudonųjų spindulių šviesos Diodai, užrakto greitis 0,8 S ir 1 photo / sekundę, iki 5 nuotraukų ir 30S video failus kiekvienas.kad kiekvienas aptiktas judėjimas yra dokumentais realiuoju laiku.

✔ Dizainas: Ši skaitmeninė kamera su kamufliažas ir išskirtinį išvaizdą, yra idealus produktas dėl namų saugumo, sandėlis, stebėsenos ir laukinių gyvūnų stebėseną.Ji yra lengva įdiegti arba taisyti ir gali būti naudojamas fotografuoti ir sukurti vaizdo failus.

✔ Maitinimo sąlygas: PR600 fotoaparatas gali naudoti 4 AA tipo baterijas ir 5 V nuolatinės SROVĖS maitinimo šaltinis.Pastaba: Tai rekomenduojama, kad pašalinti AA baterijos, kai naudojant maitinimo adapterį.Puikiai tinka namuose, biure, statybos aikštelės, sandėliai ir pan .; Akimirksniu sukelti naktinio matymo stebėjimo kamerą, laukinės gamtos stebėjimui.

✔ USB jungtis: Jei fotoaparatas yra prijungtas prie KOMPIUTERIO per USB kabelį, tik duomenų failai yra skaityti.Jei fotoaparatas yra prijungtas prie adapteris per USB kabelį, jis naudojamas tik elektros energijos tiekimas.Pagreitintas fotografija yra puikiai tinka žiūrėti žydinčių augalų, ir perinčių paukščių, net saulėtekio ir saulėlydžio.

✔ NAUDOJIMAS: kameros spąstus medžioklės.Gyvūnų, augalų ar įvykių stebėjimas.Automatinis PIR įrašymo režimas: Jei norite įjungti PIR (pasyvus infraraudonųjų spindulių) jutikliai, fotoaparatas aptinka staigus pasikeitimas, aplinkos temperatūros, kurį sukelia judėjimo, žaidimo regiono interesų ir skatina įrašymo nuotraukos / vaizdo įrašai.

Techniniai duomenys:

Vaizdo jutiklis: 3MP spalvų CMOS

Foto raiška: 12MP 4032 * 3024

Video rezoliucija: FHD 1920 * 1080P 25FPS

Suveikimo laikas: 0,8 S

Darbo režimas: foto, video, foto + video

PIR kampas: 60 laipsnių

Objektyvas: 52 laipsnių pločio

IRLED: 38 940nm, juoda šviesos, 10m

PIR atstumas: 15 m

Didžiausia palaikoma atmintis: Max Micro SD 32 GB (nėra įtrauktos į paketą)

USB lizdas: 5-pin USB 2.0

Maitinimas: 4 AA baterijos arba DC 5V

Atsparumas vandeniui: IP54

Budėjimo laikas: 8 mėnesius

Budėjimo srovė: 0.01 mA

Dydis: 110 * 92 * 55mm / 4.33 * 3.62 * 2.16 colių (apytiksliai)

Svoris: 110 g

Temperatūra: -10 ~ + 70 ° C / -14 ° C + 158 ° C.

Pakuotė:

1X Lauko kamera

1X Duomenų kabelis

1X Kortelių skaitytuvas

1X surišimo juostos

1X Instrukcija

Pastabos:

Jei elektros energijos tiekimas nebus nutrauktas, datą, laiką ir darbo režimas negali būti pakeistas.

Išjungus elektros tiekimą, prijungti bateriją, įdėkite SD atminties kortelę į fotoaparatą ir nustatykite jungiklį į ON.Indikatoriaus lemputė mirksi du kartus, vaizdo kamera nufotografuoja nuotrauką arba vaizdo įrašą, taip pat datą ir dabartinio galite rasti laiko ne į atvaizdą ar vaizdo failą.Galite patikrinti darbo režimo parametrai.

Žymos: orgon, gsm mms kamera, detektorius melas, wildcamera, 12mp ip, laukinės gamtos takas kameros, fake id, Infra LED, ios stebėjimo kamerą, vaizdo kamera

Panašūs produktai