Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

4K HDMI Jungiklis UHD 4 Įvesties Ir 1 Išvesties 4X1 HDMI Switcher o Extractor su LANKU IR Valdyti " Apple TV PS4 ES Plug

€27.76 €18.33
  • Modelio Numeris: Garsiakalbis, Sienos Plokštė, Namų Kino Sistemos, Sienų Plokštės Skydas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Garsiakalbių Priedai Rinkiniai
  • Medžiaga: Kita
  • Pakuotė: Taip

Nauja

- +

4K HDMI Jungiklis UHD 4 Įvesties Ir 1 Išvesties 4X1 HDMI Switcher o Extractor su LANKU IR Valdyti " Apple TV PS4 ES Plug body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { plotis: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } 1. UHD Aukštos Raiškos ir Kokybės: HDMI Jungiklis 4 1 iš paramos 4K@60Hz, HDR 10, HDCP2.2, RGB 4:4:4, ir Dobly-True HD/DTS-HD o.Giliai Spalvos 36bit, Max Dažnių 18Gbps/600MHZ.

2. HDMI ARC Adapteris: kaip hdmi2.0 Switcher 4x1 Palaiko ARC (o Return Channel), ekstraktai, o iš TV į Soundbar arba Stiprintuvą.Prijunkite savo TV HDMI (ARC) Uosto, kad toks perėjimas HDMI Išvesties Prievadas su HDMI Kabeliu, tada optinis Toslink, Coaxial, 3.5 mm arba L/R kabeliu prijungti prie Soundbar, Garsiakalbis, Namų kino teatro, A/V imtuvams ir kt.Neiškraipoma o ar vaizdo įrašą.Visi, o uosto parama LANKO.

3. HDMI Auto-Jungiklis su Nuotolinio Valdymo pultu - Tai bus automatiškai pereiti prie kito prievado su gyvybinga signalo įvestis; Jis bus automatiškai pereiti į visai neseniai įdėta HDMI signalo šaltinis.Rankinio perjungimo gali būti padaryta naudojant belaidžius IR nuotolinio valdymo. (patarimai: Tai bus ne leidžia automatiškai persijungti į "apple TV" dėl srovės apsaugos principas)

4. Tris o režimo jungiklis parametrus: (Pass, 2CH ir 5.1 CH Režimas) 3.5 mm o išėjimo palaiko gaunamus 2CH PCM stereo LPCM o; Optinis SPDIF išvestis palaiko gaunamus 2CH PCM, 5.1 CH Dobly Digital 5.1 digital surround", Dobly TrueHD, DTS-HD.

Išorinis Maitinimo Šaltinis:Taip

Jungtis:HDMI x 3

Modelio Numeris:K9-1

Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

spalva:Juoda

Medžiaga:Aliuminio lydinys

Pakuotės Turinys:

1 x HDMI Jungiklis

1 x Nuotolinio Valdymo pultas

1 x 5V AC Maitinimo Adapteris

1 x User 's Manual

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: tv laidų sienos rinkinys, tv wall braket, antena tv wall, mi tv wall suma, lipnios sienos plokštė, teatro sienų plokštės, bullnose sienos plokštė, tvirtinimo televizijos sienos, embedded tv sienų plokštės, tv kambarys sienų apdailos plytelės

Panašūs produktai