Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Naujas 2021 Didelio Masto Dantis, Šukas, Kablys Rankenos Medžiaga Sumažinti Plaukų Slinkimas Šukos Pro Hairdress Salonas Dažymas, Šukuosenų Formavimo Šepetys Įrankiai

€1.68 €0.76
  • Medžiaga: ABS
  • Prekės Pavadinimas: Kommen
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Modelio Numeris: ABS3252
  • Elemento Tipas: Šukos
  • dydis: approx. 18.5x4.5cm/ (LxW)

Nauja

- +

Aprašymas:

Jūs galite dabar padaryti folija pabrėžti 50% mažiau laiko naudojantis šiuo šukos, kad nėra audimo jums.

Jūs galite pasiekti, bet pynimo norimą vidutinio, švelniavilnių arba stambusis - tai šukos, keičiant kampu šukos vyksta ir reguliavimas vieta plaukų šukos.

Daugiau dantų, kurie yra naudojami šukos, prabangiau pynimas bus.Dar išmokėjimas spalva yra tikri, kiekvieną kartą, šukos yra naudojamas.

Kiekvienas stilistas, net ir pradedantiesiems, patiks paprastumas, kuriuo jis/ji gali pynimo pilna galvos plaukų per kelias minutes.

Šukos yra pagaminti iš stipraus, lankstaus ir chemiškai atsparios medžiagos patvarumo, bet taip pat lengvas ir paprastas valdymas.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Dydis: apytiksl. 18.5x4.5cm/ (LxW)

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Paryškindami Plaukų Šukos

Mokėjimai:

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

Atsiliepimai Ir Paslaugos:

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą.

Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija.

Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų.Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga.

Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas .Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

Žymos: pro plaukų žirklės, teptuku skustis, meno undinė, birkenstock, hairdress, cs plaukų šukos, moteris medinės šukos, ali g, šukos plaukų, rinkinys plaukų formavimo priemonės

Panašūs produktai