Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

PVC Apskritojo Stalo Raštas Skaidrus Lentelė Padengti Vandeniui Staltiesė Valgomasis Stalas Padas Su Elastinga Juosta Tinka 80-145cm

€20.05 €11.83
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Specialybės Įrankiai Tipas: Kita
  • Tipas: Specialybės Įrankiai
  • Prekės Pavadinimas: ROSENICE
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Sertifikavimo: CE / ES, CIQ
  • Modelio Numeris: Apskritojo Stalo Raštas
  • Funkcija: Eco-Friendly, Įžuvinti

Nauja

- +

Aprašymas

Ši apskritojo stalo raštas yra visiškai skaidrus, kuri leidžia jums parodyti grožį jūsų stalviršiai.Ji taip pat apsaugo baldus nuo įbrėžimų, scuffs, dėmes, nutekėjimo, žalos.Visai tinka prie apskritojo stalo apie 80-120cm/36-44in.

Savybės

- Gamintojas: IMIKEYA.

- Spalva: Skaidri.

- Medžiaga: PVC.

- Dydis: 130 cm (skersmuo).

- 130cm apskritojo stalo raštas gali gerai apsaugoti apskritojo stalo apie 80-120cm/36-44in iš nepageidaujami, išsiliejimai, dėmes, vandens padarytos žalos, įbrėžimų, labai vakarėliams ar kasdieniam naudojimui, puikiai tinka tiems, su vaikais ar privatumo didinimo technologijas.

- Pagaminti iš aukštos kokybės ir tvirtos PVC medžiagos, vandeniui ir lengva rūpintis, valykite, valykite su drėgnu skudurėliu ar kempine.

- Vidutinio sunkumo elastingumą ir storis, plyšimui atsparus, jūs galite naudoti ją apsaugoti savo lentelė ilgai.Atsparus karščiui ir nėra lengva raukšlių, lengva rūpintis.

- Tinka jūsų stalo puikiai, ir jūs galite pagaliau pamatyti medienos grožį ir jį apsaugoti, tuo pačiu metu dėl skaidrios konstrukcijos.

- Tinka virtuvė, valgomasis, kūdikio kambarys, rūsyje, miegamasis, gyvenamasis kambarys, darbo kambarys, ir tt.

Pakavimo sąrašas

1 x IMIKEYA Apskritojo Stalo Raštas

Žymos: storas skaidrus valgomojo stalo dangtis, staltiesė elastingas audinys, 180cm apvali staltiesė, słomianka kilimėlis, valgomasis stalas raštas, pelės kilimėlis, padengti tabl, medžiaga pvc lentelės, virtuvės countertop, staltiesė individualų elastinga

Panašūs produktai