Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

200 Km Ultra HD Skaitmeninė Kambarinė Stiprinama TV Antena Su Stiprintuvu HDTV VHF/UHF Greitai Reaguoti Patalpų, Lauko Antenos HD Rinkinys

€2.72 €1.72
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: centechia
  • Tipas: Patalpų
  • Dažnio Diapazonas: 470-860mhz

Nauja

- +

Aprašymas:

Savybės:

- Priimti didelis pelnas 25dBi antena padidinti signalus HDTV.

- Pagaminti iš aukštos kokybės metalo, signalų perdavimo yra greitesnis ir stabilesnis.

- 360 laipsnių nr. miręs kampas gauna signalą.

- Apie 5m koaksialinis kabelis su F ir TV kištukinė jungtis.

- Gumos koja, dažytiems paviršiams .

- Aukšto dažnio (LAD) (172-240Mhz)/ UHF(470-860Mhz) su didelio jautrumo plius didelis pelnas 25dBi užtikrinti stabilumą ir lygumą signalo perdavimo.Suteikti jums puikus žiūrėti TV malonumą.

- Ši antena gauna kelių rūšių signalus, įskaitant ATSC, DVB-T, DVB-T2, ISDB.Ji yra suderinama su 720P, 1080i, 1080P/ ATSC.

- Ši antena plečia signalo priėmimas diapazonas 200 km, leidžia jums gauti daugiau signalų, ir daugiau HD TELEVIZIJOS programas.

- Šis magnetinis pagrindas TV signalo stiprintuvas antenai palaiko plug and play.Nereikia vairuoti ar programinės įrangos.

Kaip Naudoti:

1 žingsnis: prijunkite pabaiga(f-male) pridedamų bendraašius kabelius į SKRUZDĖ/IN jungtis galinėje TELEVIZORIAUS ar DVB-T) imtuvą.

2 žingsnis: TV sąrankos meniu nustatykite parametro imtuvo režimą "Antena" arba "Oro".daugiau išsamias instrukcijas, kreipkitės į savo TELEVIZIJOS vadovas.

3 žingsnis: Tv sąrankos meniu, nustatykite TV į "nuskaitymo" kanalų.kartais tai gali būti išvardytos kaip auto-programa, auto-scan, kanalų paiešką arba kanalų skenavimas.pasikonsultuokite su TELEVIZIJOS vadovas už išsamias instrukcijas.

4 žingsnis: jei gaunamas signalas yra atsitiktinis, pabandykite perkelti anteną į kitą vietą ir rescanning TELEVIZIJOS, kol optimalus pozicija yra rasti.

5 žingsnis: nustatyti antenos optimalus pozicija jums rasti.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Tipas:Tipas: DVB-T/DMB-T/CMMB Antena

Medžiaga: PP

Darbo dažniai: VHF(172-240 MHz)/UHF(470-860 MHz)

VSWR:≤1.5

Nominali galia:50W

Įėjimo Varža: 50Ω

Išėjimo Varža: 75Ω

LNA didelis pelnas: 22dBi

Signalo diapazonas: 200 km

Gavimo signalas: ATSC, DVB-T, DMB-T, CMMB

Suderinamumas: 720P, 1080i, 1080P.

Kabelio ilgis: apytiksl. 5 metrų

Jungties Tipas:IEC.F ar kitų

Įtampa: 3-5V

Matmenys: 2.44x5.12 colių (62x130mm)

Pakuotė:

1 * Skaitmeninė antena

1 * Konversijos vadovas

Pastabos:

Pastaba:

1. Pateikti antenos aukštasis arba arčiau/lange gali būti geriau priėmimo.jūs turite iš naujo skaityti, kai jūs judėti antenos.

2. Jei naudojate flat HDTV, prašome eiti per jūsų TV instrukciją, įsitikinkite, kad jūsų TV ateina su integruotu freeview tuner.

3. Jums reikia retune jūsų freeview Tv ir skaitmeninis imtuvas nuo laiko, siekiant užtikrinti, kad esate rezervuoti visiems prieinamas paslaugas.pakartotinė užtrunka tik keletą minučių, ir gali būti padaryta su jūsų nuotolinio valdymo.

4.TV priėmimo pajėgumas priklauso nuo atstumo tarp namų, perdavimo bokštas ir supančios aplinkos.

5.Signalo stiprumas ir kokybė visada priklauso nuo aplinkos veiksnių, todėl, kaip ir bet kokios kitos antenos, priėmimo negali būti garantuotas bet kokiomis sąlygomis.Ir TELEVIZIJOS Antenos turi ryšį su TV Box naudoti.

Žymos: antena uhf vhf, super antena tv, wifi antenos rotator, lg tv, antenna radio, antena kambarinė tv, antenos nagojos, vhf radijo, t9500, clear tv antenna amplifier

Panašūs produktai