Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

56-100VNT Marmuro Rasės Paleisti apkraudavo Suderinama miesto Statybos Blokus "Piltuvėlį" Skaidrių Blokų "PASIDARYK pats" Big Plytų Žaislai Vaikams dovanų

€16.69 €10.01
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Plastikiniai
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y, 7-12y, 12+y
  • Tipas: Suderinamas su lego Duplo
  • Plastiko Tipas: ABS
  • Prekės Pavadinimas: lizhi
  • Lytis: Unisex
  • Bloko Dydis: Mažų statybos blokuoti(Suderinamas su Lego)
  • Brūkšninis kodas: No

Nauja

- +

Medžiagos:draugiškos Aplinkai ABS plastiko.

Būklė: kaip foto parodyti

Spalva: kaip foto parodyti

Amžius> 6 metų

Pakuotė: PP Maišelis su Burbulas Safty Pakuotės Nėra originalios dėžutės .

Pakuotės Įskaičiuota: 1pcs

Be originalios spalvos langelį, mes naudosime burbulas maišelį paketą, jis taip pat ir apsaugoti jį gerai.Plesae nesijaudinkite.

Jei turite kokių klausimų ar specialų prašymą,Prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

[pastabos pirkėjų]

1. Visos parduodamos prekės yra griežtai tikrinami ir supakuoti į parduotuvę.Kai pirkėjas pasirašo prekės, prašome būtinai atidaryti langelį, apžiūrėti, patikrinti prekių kiekį ir patikrinti, ar prekės yra geros būklės.Jei turite klausimų, mes negali būti atsakinga už jį.

2. Šiuo metu, greitas pristatymas, kartais pristatymas vėluoja dėl kai kurių situacijų, pvz., oro ir eismo sąlygas.Parduotuvės žada padėti pirkėjui susisiekti ir koordinuoja ir laiku pristatyti prekes jums kuo greičiau.Jei turite opozicionerius jausmas, kad Kurjeris, gali skųstis vietos express " įmonė, tikimės, kad pirkėjas gali atskirti atsakingas asmuo, ačiū.

3. Surinkti kūrimo bloką žaislai yra rūšiavimą ir sandarinimo krepšiai, ir kartais trūksta dalių.Parduotuvėje galite padaryti iki trūkstamos dalys nemokamai, kai klientai perka produktus iš naujo.

4. Šios rūšies statybinių blokų yra supakuoti į įprastą popieriaus dėžės, pristatyti, greitas pristatymas, bei kruopščiai supakuoti mūsų parduotuvėje.Vis dar sunku užtikrinti, kad atskirų pakavimo dėžės yra išspaudimo ir dėvėti, tačiau produkto dalių viduje pakuotės, dėžutės, nebus pažeistas.

5. Nuotraukas visas prekes mūsų parduotuvėje turėtų atitikti realias nuotraukas, kaip toli, kaip įmanoma, tačiau Kampo nuokrypis arba saulės gali sukelti kai kurių spalvų skirtumas šaudymo metu.Prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo tarnybą, kad būtų aišku, prieš perkant.

6. rekomenduojama, kad vaikams iki 5 metų amžiaus žaisti su didelio grūdų, statyba blokai, Nes smulkaus grūdo dalys yra lengva valgyti per klaidą ir gali būti pildomas tik su lydinčiu tėvų.

Žymos: duplo mergina, duplo marmuro paleisti, kamuolys kelio, blokų siena, vaikai skaidrių, blokuoti duplo, "lego" lenktynes, lego marmuro lenktynes, gravitrax, krūties seksui

Panašūs produktai