Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Adaprox Smart Fingerbot Smart Manipuliatoriaus Mygtuką Perjungti Mažiausias Robotas Smart Gyvenimas/TUYA Programėlė Veikia Su Alexa, Google " Home Gateway

€9.78 €6.94
  • Suderinamumas: Viskas Suderinama
  • Prekės Pavadinimas: choifoo
  • Use Smart Life/TUYA App: Taip
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Baterija: 500mAh
  • Kiosko sukimo momentas: 1.8 kgf-cm
  • Ryšio protokolas: BLE 4.2
  • Parama: didmeninė/dropshipping
  • Kamera Įrengta: No
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Įkrovimo lizdas: USB Tipo C
  • Valstybės Surinkimo: Ready-to-Go

Nauja

- +

Aprašymas:

Su Adaprox Smart Fingerbot, jums bus gauti mažiausias robotas pasaulyje.Šis praktinis, jaudinantis ir įdomus sprendimas bus padaryti savo namų protingesni ir gyvenimo būdas lengviau.

Galite mechaniškai veikia visi mygtukai ir jungikliai visą namą iš tolo.Galite naudoti ir balso ir programų, įjungti visas funkcijas ir išjungti.Padėkite jį ant kavos aparatas, šviesos jungiklį, ir, nieko su "on/off" mygtuką.Tai yra puikus namų asistentas.

【 Nuotolinio valdymo per Adaprox tiltas 】

Į Fingerbot priemonių rinkinys, netgi gali padėti jums su nuotolinio valdymo planavimas.Rinkinys suteikia teisingą robotų rankos paspauskite bet kurį mygtuką (forma.Ko jums reikia yra geras ir stabilus Interneto ryšys.Tada, jūs galite valdyti ir nuotoliniu būdu valdyti visus prijungtus įrenginius per Adaprox tiltas per išmanieji įrenginiai.Kai esate ne namie, taip pat galite jaustis saugiai įjungdami prietaisą.

【 Valdyti savo prietaisą su balso kontrolės 】

Su "Apple", "Siri", "Amazon" Alexa " ar " Google Asistentas, galite tiesiogiai įjungti arba išjungti Fingerbot ir visi prijungti prietaisai, per tiltą.Nereikia naudoti mobiliojo ryšio prietaisų nebėra.Smart finger robotas naudoti kasdien!

【 Naudoti kitus priedus 】

Taip pat yra ir Adaprox Fingerbot priemonių rinkinį, galite jį naudoti veikti įvairių tipų mygtukai.Jis ateina su mechaniniu ginklų, įvairių ilgių ir formų.

Jūs galite nustatyti šią smart finger robotas įjungti visas funkcijas ir išjungti pagal savo tvarkaraštį.Prašau įjunkite kavos aparatas, anksčiau keltis.

Šis smart finger robotas taip pat gali būti naudojamas jutiklinis ekranas.Jis gali pakartoti užduotis neribotą laiką, jums tik reikia krauti vieną valandą, po pusės metų, kol galėsite jį naudoti ir vėl.

Techniniai duomenys:

Ryšio protokolas: WS 4.2

Sistemos palaikymas: "iOS" 11 ar daugiau, Android 9.0 arba didesnis

Įkrovimo lizdas: USB Tipo C

Kiosko sukimo momentas: 1.8 kgf-cm

Darbinė temperatūra: -10-+ 45℃

Baterija: 500mAh įkraunama ličio baterija

Naudoti Adaprox Valdytojas Programa: Taip

Naudoti " Smart Gyvenimas/TUYA App:Taip

Pakuotės Dydis:60*56*38 mm

Gaminio Dydis:32*32*32 mm

Pakuotė:

Įranga*1, Baterija linija*1, Viskozė*1

Vartai Aprašymas:

Tuya ' s ZigBee pažangaus belaidžio ryšio sąsajos palaiko 2.4 G WIFI tinklo, tiesioginis ryšys, ir prietaiso ryšių tinklas yra ZigBee HA 3.0

Produkto funkcijos: Doktrina yra naudojamas su ZigBee serijos produktai grafiti sprendimą, įskaitant, jungikliai, kištukiniai lizdai, davikliai, durų spynos, elektros užuolaidos, universalus infraraudonųjų spindulių nuotolinio valdymo pultelių ir pan.

Prašome atkreipti dėmesį, kad bet ZigBee produktas turi būti naudojamas su vartai, ir mūsų įmonės modelis yra lengviausias mini ir lengva įdiegti.Dabar prieinami prietaisai paramą, apie 30-50, kurie yra pakankamai maži namai ar daugiabučiai pastatai.

Didžiausias privalumas, kad produktas yra tai, kad nereikia būti prijungtas prie tinklo kabelis, jis yra plug and play, ir jis gali būti dedamas bet kokioje vietoje, kištukinis lizdas turi būti įjungtas ir naudojamas tinklo.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: ZigBee Smart Wireless Mini Vartai (Tuya Versija)

USB prievadas srovės įėjimas: 5V/1A

Darbinė temperatūra: -10℃-55℃

Darbinė drėgmė: 10%-90% RH

Bevielio protokolo: ZigBee HA 3.0 bevielio ryšio protokolas

2.4 G WIFI

Pakuotė:

Sąsajos*1

Žymos: "ios" namų automatikos, kamera tuya, namų smart, gosund, alexa judesio jutiklis, "google" pradinis mini smart garsiakalbis, wifi smart swich pritemdomi, jungiklis su laikmačiu, durų tuya smart, oro kondicionierius lizdas

Panašūs produktai