Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Automobilio Įbrėžimams Remonto Agentas Įbrėžimams Dažų Priežiūros Priemonė, Auto Poliravimo, Šlifavimo Junginys Purvo Vaškas, Geležies Rūdžių, Automobilių Priedai

€1.82 €1.07
  • Prekės Pavadinimas: NarzrIe
  • Prekės Svoris: 0.018kg
  • Modelio Pavadinimas: automobilio įbrėžimams remontas
  • Prekės Tomas: 15ML
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiagos Tipas: Slop Wax
  • Elemento Tipas: Poliravimo & Šlifavimo Medžiagos Rinkinys
  • Specialios Funkcijos: automobilio įbrėžimams remontas

Nauja

- +

Aprašymas:

- Automobilio Įbrėžimams Šalinimo Rinkinys leidžia jums nustatyti automobilio įbrėžimų, lengvai ir per kelias sekundes.; tai galingas lenkijos, kad iš tikrųjų mėgėjai dėmės toli--nedarant žalos savo dažų.

- Profesionalus nulio pašalinimas:

Automobilio Įbrėžimams Remonto tikslas-atkurti blizgesį ir spalvą.Savo veiklą skilimo šlifuoti smėlio, užpildas sudedamosios dalys gali greitai užpildyti po skilimo ir remontas, dažų įbrėžimai.Lengva pašalinti oksido plėvelė ant paviršiaus ir užsispyręs purvo, dažų dėmės, galąstuvas, ir spalva ir blizgesys lako sluoksnis dar kartą.

- Plačiai naudojamas:

Darbo mažoms ir šviesos įbrėžimų, kaip durų rankenos' nagu įbrėžimų ir įbrėžimai, nedideli įbrėžimai, šiek tiek Lako skauda, dažų sukama po poliravimo ir kt.Ji taip pat gali švaraus Asfalto, Vabzdžių lavonas dėmių, užsispyręs, priedus ir pan.jis yra veiksmingas šiek tiek įbrėžimų valiklis už prieinamą kainą.

- Draugiškas automobilių dažai:

Automobilio Scratch Remover nėra chemiškai reaguoja su automobilio dažų.Grynas fizinis šlifavimo po įjungus automobilio dažų paviršiaus.todėl galima pataisyti be įbrėžimų, susijusių su automobilių dažai, ir jame nėra jokios dažai agentas visiškai.jis niekada nepalieka jokių kitos spalvos ant jūsų automobilio dažų, o tai reiškia, nulis spalvų skirtumas.

- Tinka automobiliams, bet kokios spalvos:

Jis gali dirbti bet kokios spalvos transporto priemonių, tačiau įsitikinkite, kad nėra apkalos kristalų arba dažų apsaugos plėvelė.Ji neveikia gilus ir didelis įbrėžimų, kaip Atskleisti gruntas, juodas plastikinis, didelis plotas pradmenų arba Akivaizdus cratering o rankomis neliesti.

- Lengvai ir greitai remontas:

Tik aišku, įbrėžimų srityje, pašalinti nešvarumus, vaškas, geležies rūdžių.Išspausti pakankamai kremas su kempine.Naudoti kempine patrinti nulio iki įbrėžimų yra dingo.tada nuvalykite kremo vaškas ne.Ši technologija bus jums sutaupyti daug laiko ir pinigų ir išlaikyti savo transporto priemonės, spindintis ir švarus.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Šlifavimo Pėdsakų

Talpa: 18 gramų

Ingredientai: abrazyvinių medžiagų, paviršinio aktyvumo medžiaga, užpildas.

Savybės:

Pagal principą nėra kenkia dažų paviršiaus.Pašalinti šiek tiek nesubraižyti dažų paviršiaus ir įvairių užsispyręs priedų, pavyzdžiui, klijų dėmes, degutas, paukščių išmatos ir kt.

Pakuotė:

1*Grandymo kremas + 1*Kempinė

Pastaba:

Jeigu tu negali gauti savo užsakymą laiku, prašome naudoti Ervera.lt susisiekite su manimi, aš suteikti jums efektyvius sprendimus.

Priimame dropshipping / didmeninė / pritaikymas .

1. pakankamai atsargų , factory Outlet .

2. Prioritetas pristatymas , užsakymų apdorojimo, per 48 valandas .

3. greitai Logistikos 15-25 dienas .

4. USA/CA /RU / ES / RU /FR /PL vietos sandėlyje .Greitesnis pristatymas !

5. NĖRA kvitą arba sąskaitą faktūrą.

6 .Jei jums reikia pritaikymas, bet LOGOTIPAS ar Kita, prašome palikti mums žinutę. ( daugiau 50PCS )

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Atsakyti per 24 val.

Žymos: mop remonto komplektas, nu, automobilių lenkijos, aksesuaras automobilio salono, sudėtinės lenkijos, automobilis, dpro h, automobilių dažų remontas, alfa romeo kaukė, elite99 gelio lenkijos

Panašūs produktai