Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Moterų, Vyrų, Vasaros Velnias Kaukolė Žvaigždžių Grafinis Abiejų Pusių Spausdinimo Pora T-Shirt Gotikos Trumpas Rankovėmis Viršūnes Harajuku y2k Broadcloth Tees

€24.65 €15.04
  • Rankovės Ilgis(cm): trumpas
  • Audinio Tipas: Broadcloth
  • Produkto Pavadinimas: Velnias Kaukolė Žvaigždžių Grafinis Abiejų Pusių Spausdinimo Pora T-Shirt
  • Apykaklės: O-Kaklo
  • Viršūnės Tipas: Tees
  • Drabužių Ilgis: Reguliariai
  • T-shirt stilius: Harajuku y2k Broadcloth Tees
  • Rankovės Stilius: Reguliariai
  • Apdaila: Nėra
  • Modelio Tipas: Kaukoles, Gotikos Trumpas Rankovėmis Viršūnes
  • Modelio Numeris: Velnias Kaukolė Grafinis T-Shirt B96
  • Prekės Pavadinimas: WEST POINT SRAIGĖ XIDIANWONIU
  • Pritaikymas: Tinka didesnis nei įprasta. Prašome patikrinti, ar šios parduotuvės dydžio info
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Elemento Tipas: Topai
  • Medžiaga: MEDVILNĖS, Spandex
  • Lytis: Moteris
  • Stilius: Gotikos
  • Modelio Juos: Komiksai
  • Tinka Tipas: Reguliariai
  • Sezonas: Vasaros
  • Amžius: Amžius 18-35 Metų

Nauja

- +

Moterų, Vyrų, Vasaros Velnias Kaukolė Žvaigždžių Grafinis Abiejų Pusių Spausdinimo Pora T-Shirt Gotikos Trumpas Rankovėmis Viršūnes Harajuku y2k Broadcloth Tees

Dėkojame už jūsų spustelėkite ir sveiki atvykę į "BaieMey" parduotuvėje, linkiu jums laimingo gyvenimo nuoširdžiausią sveikinimą forma kinijos !

Parduotuvė Istorija

Mūsų gaminiai yra tiesiogiai gamina ir parduoda pirmasis Kinijos linijos prekės ženklo drabužius (WEST POINT SRAIGĖ®).Remiantis koncepcija "Vientisumo Valdymas", mes pažadame, kad visi firminių produktų parduotuvėje yra 100% autentiškas. "Kokybės=Kaina", gal mūsų produktų kainos nėra mažiausios, tačiau kokybė yra 100% garantuotas.

Produkto Savybės

1. Mūsų tshirts yra pagaminti išskirtinį užsakymą plauti medvilnės audiniai, drabužiai, kurie yra daugiau, patogus, minkštas, odos draugiškas, wicking, greitai džiūsta ir kvėpuojantis. 2. Mūsų tshirts naudoti reaktyvusis, marginimo ir dažymo technologijos, modelis yra aiškesnis, ryškesnis spalvomis, nėra lengva išnyks, nėra paprasta, ir nėra azoto ir formaldehido, Dėvėti sveikiau ir saugiau. 3. Mūsų tshirts yra profesionaliai suprojektuotas ir sumažinti, ir tvarko profesionalios gamybos linijas, po pakartotinių plovimų, tai nėra lengvai deformuojasi ir trauktis.

Dydžio Pasirinkimas

1. Prieš perkant, prašome įvertinti save ir žiūrėkite dydžių lentelė pasirinkite dydį, kad jums tinka. 2. Dydis duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, tikrasis produktas, Dėl skirtingų matavimo metodų, prašome leisti klaida 1-2 cm.

Audinio Detales

1. Mes tshirts naudoti išskirtinę, pagaminti pagal užsakymą, nuplauti medvilnės audinio(95% medvilnės, + 5% spandex).Šis audinys nėra lengva raukšlių, deformuoti arba išnyks, ir buvo akivaizdu, prakaito ir orui poveikį. 2. Mūsų tshirts naudoti didelio tankio tekstilės technologijos, audinys yra stora ir sunkiai, nėra lengva, rasos taškus, atsisveikinti į sumišimą.

Apdailos Detales

1. Mūsų marškinėlius priima klasikinis O-kaklo dizainas, paprastas ir stilingas, nugaros apykaklės juostelė ne tik padidina komfortą, bet taip pat nustato plotis apykaklės, siekiant užkirsti kelią iškirpte iš vis didesnius. 2. Hem priima keturių siūlai siuvimo, dvigubo siūlai overlocking, tvarkingas ir švelnus siūlių, tvirtas ir patvarus. 3. Mūsų tshirts yra tiesiogiai pagamino pirmąjį Kinijos-linijos drabužių gamintojai, ir produkto kokybė yra garantuojama.

"+Sekti", visi tshirts ar kitų prekių parduotuvėje gali mėgautis iki 50% nuolaida.

1. Apie dydis ① Prieš perkant, prašome įvertinti save ir žiūrėkite dydžių lentelė pasirinkite dydį, kad jums tinka. ② Dydis duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, tikrasis produktas, Dėl skirtingų matavimo metodų, prašome leisti klaida 1-2 cm. 2. Apie chromatines aberacijas Mes stengiamės išlaikyti tą pačią, kaip ir tikrasis produktas fotografuojant produkto, Tačiau dėl to, kad skirtumas apšvietimas ir ekrano spalvų, spalvų produktas gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,galutinę spalvą prašome kreiptis į tikrasis produktas. 3. Apie pristatymo Mums reikia 5-7 darbo dienas parengti jūsų užsakymą, pristatymo laiko yra 30-60 darbo dienų, Brazilija poreikius 90 dienų. 4. Apie grąžinimo/keitimo ① Pardavėjas prisiima krovinių diapazonas: siunčia klaidingą stilių, spalvą, dydį, didelės žalos, rimtas atjungimo, užsispyręs dėmes. ② Pirkėjas prisiima apimties krovinių: pirkti klaidingą produktas, pakeičiantis produktas, dydis netinka, nepatenkinti, ar nenori. ③ Prašome įsitikinti, kad pakuotė yra nepažeista, prieš jums pasirašyti kurjerio, Prašome imtis iniciatyvos susisiekti su mumis prieš grąžinimo/keitimo, mes jums tarnauti laiko. 5. Problema ir sprendimas Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis el. paštu, mes garantuojame, kad jūsų problema bus išspręsta tinkamai!Įprastomis aplinkybėmis, dauguma problemų kyla dėl klaidingai, ir mes galime bendrauti ir spręsti juos per abipusio nuoširdumo. 6. Klientų atsiliepimai Jūsų atsiliepimai yra mūsų didžiausia paramos ir padrąsinimo, ir ji taip pat bus būti varomąja jėga mums judėti į priekį.Pateikite penkių žvaigždučių pagirti, jei esate patenkinti, labai ačiū!

Žymos: harajuku viršų, top y2k, black rock, dekoro kaukolė, grafinis tee moterims, y2k, į viršų, goth pastelinių, "chrome" ps4, harajuku marškinėliai

Panašūs produktai