Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Atsparus Vandeniui Kačių Kraikas Kilimėlis Dvigubo Sluoksnio Pagalvėlės Spąstais Kraiko Dėžutė Produktų Lova Gera Gyvūnėliams, Mat Dviguba Tuščiaviduriai Švarus Nuotėkio Įrodymas

€17.13 €12.50
  • Funkcija: Dvigubo sluoksnio, atsparus vandeniui, švarus, Spalva
  • Yra Protingas Prietaisas: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • kitą pavadinimas: Namas Švarus kilimėlis, Kačių kraiko dėžutė, eva kilimėlius
  • slapyvardis: naminių gyvūnėlių lovos, tualetas katėms, vada kilimėlis
  • Spalva: juoda, juoda, dangaus mėlyna, Rožinė, tamsiai kavos
  • Tipas: katės
  • Feature2: Neslidžia, Tuščiaviduriai Iš, Dvipusės
  • Medžiaga: PU

Nauja

- +

Sveiki atvykę į pasaulio kačių kraikas trinkelėmis , tikiuosi, kad jums patiks jūsų pirkinių.Mes esame laimingi ir padarysime viską, kad padaryti dropshiping jums!

Funkcija

1. Nauja katė produktų, EVA kačių kraikas trinkelėmis, kačių kraikas trinkelėmis, sulankstomas dvipusis kačių kraikas trinkelėmis.Jis yra pagamintas iš patvaraus ir netoksiškų EVA.Tiek dviejų spalvų ir double-sided, ir gali būti naudojamas. 2. Įgaubtas-iškilūs dizainas gali veiksmingai pakaba kačių kraikas dėl katino leteną, užkirsti kelią grindų iš vis purvinas ir išlaikyti jį švarų.Tai gali būti sulankstyti ir daugiau lanksti, tinka viduje ir lauke. 3. Didelis gerinimo srityje, tinka visų rūšių kačių, gali būti naudojamas kaip drėgmei atsparus padas, minkštas ir patogus. 4. Jis yra lengvai valoma ir gali būti valomi tiesiogiai arba su vandeniu.Tvirtas, švarus, antibakterinis, nr. deformacijos, jokio blukimo.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip kelionės pagalvę.

Instrukcijos

1.Po pakavimo kačių kraikas trinkelėmis, ji bus suristi. 2.Kaip teisingai gavęs?Kačių kraikas kilimėlis gali būti susukti priešinga kryptimi, arba presuoti su kačių kraiko dėžutė ir akmens, kad kačių kraikas kilimėlis elastinga ir tolygiai atkurti. 3.Valymas pagal kriauklė galvos, dušo galvutė, arba atsikratyti.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.Ačiū! 2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-2cm.

Atsiliepimai

1. Mes esame įsipareigoję savo pilną pasitenkinimą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis elektroniniu Ervera.lt pranešimą, jei yra bet koks klausimas. 2. Jei esate patenkintas.prašome mums paslaugą, palikti 5 žvaigždžių postive atsiliepimus gavus prekę.

Žymos: didelis kačių lovos, katė meme, katė bananų lova, katė žaislas, žiurkių spąstus, foto pokalbiai, lova katė, katė hamakas langą, šuo suppli, automatical kačių kraiko dėžutė

Panašūs produktai