Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Motociklų Aksesuarų Juoda Saddlebag Sparno Atramos Laikiklio Pakeitimas Harley Turistinis FLH FLT FLTR 1984-2008

€41.43 €21.95
  • Motociklams Padaryti: Harley-Davidson
  • Elemento Aukštis: 0cm
  • Elemento Ilgio: 0cm
  • Elemento Plotis: 0cm
  • Prekės Pavadinimas: TrichTu Mount
  • Prekės Svoris: 0g
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Pavadinimas: Tinka Harley Touring
  • Medžiagos Tipas: Plieno

Nauja

- +

~~Palikite mums teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų.

Jei ne, prašome susisiekti su mumis,mes išspręsti jūsų problemą artimiausiu metu, Dėka~~

Aprašymas:

Būklė : 100% Visiškai Naujas

Spalva: Juoda

Medžiaga:Plieno

Tipas: Atramos

Diegimo instrukcijos nr.

Įmontuoti :

Tinka Harley-Davidson " Electra Glide FLH 1984-2008

Tinka Harley-Davidson Road Glide FLT 1984-2008

Pakuotė:

1 vnt Juodas Saddlebag iki Sparno Atramos (Mes taip pat turime "chrome" spalvos, Jei jums patinka, galite nusipirkti mūsų parduotuvėje.)

Mokėjimo Terminai:

1.Mes priimame TIK Alipay ir siunčiate prekę(s) į Alipay patvirtintą adresas

2.Jei laivas Ervera.lt adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas Ervera.lt yra suderinta su jūsų pristatymo adresą prieš jums mokėti.

4.Mūsų kaina neįeina mokesčiai, PVM, ar kitų paslėptų mokesčių.

Vežimą:

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis(išskyrus atvejus, Nemokamas pristatymas).Mes atsiųsime elementus per 3 darbo dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, tarpininkavimo mokesčius, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.

Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Grąžinimas:

per 7 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Atsiliepimai:

Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Tada mes gerinti mūsų paslaugas iš karto.

DUK

Šis punktas tinka mano Motociklo/Automobilio?

Mes parodysime teisę modelių, produkto aprašymas, prieš perkant, prašome patvirtinkite, kad Priedai yra tinkami jūsų Motociklo/automobilio.

Jei jūs vis dar nesate tikri, apie tai, jums gali apsvarstyti galimybę konsultuotis su specialistu, prieš užsakant būti tikras, tinka.

Ar man reikės mokėti muitus?

mes nereikia mokėti jokių mokesčių Mokesčių .ir kaina apie Ervera.lt neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jei atsitinka, jokių muitų mokesčių ir mokesčių, kurį sukelia tai, pirkėjas turi mokėti pats, jeigu jūs nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų .Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys.mes negalime kontroliuoti.

Aš galiu pasitikėti nuotrauką įdėjo?

Visos nuotraukos yra 100% originalus ėmėsi mūsų photogarphers.

Spalvos gali būti skyrėsi skirtumai tarp kompiuterio monitorių nustatymo ir plika akis spalvų skirtumas.

Žymos: harley, flh, motociklo saddlebag parama, harley davidson, harley saddlebag montavimas, harley davidson balno krepšiai, harley davidsion sparnas, harley davidson kamieno priedai, motociklų aksesuarų harley davidson, harley davidson seet

Panašūs produktai