Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Aukštos kokybės MeterMall Netikrą Levandų Kabo Vainikas Girliandą už Durų Kalėdų Vakarėlį, Vestuvių Dekoravimas

€10.13
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Pavadinimas

Multi Saldainiai MeterMall Netikrą Levandų Kabo Vainikas Girliandą už Durų Kalėdų Vakarėlį, Vestuvių Dekoravimas

Aprašymas

GAMINTOJAS: MULTI SALDAINIAI SVORIS: 350g SPALVA :2 SPALVŲ

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, palikite 5 žvaigždžių atsiliepimus, būsime labai dėkingi (projekto aprašymas 5 žvaigždžių, ryšių 5 žvaigždžių, transportavimo laiką, 5 žvaigždučių). 2. Jei produktas jums gauti sugadintas ar stilius yra negerai, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmiausia, prašome susisiekti su mumis, mes spręsti ir rasti geriausią sprendimą, jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.

DUK

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano pirkti?A: Alipay(sąlyginio),Kredito Kortelės yra priimamos.Q: Kada bus tvarka būti siunčiami?A: Mes išsiųsti elementai per 3days po jūsų mokėjimą.(Atostogų, išskyrus atvejus).Q: Dropshipping ir didmeninė A: 1. Mes išskleidžiamajame laivo visame pasaulyje.Jei turite kokių nors klausimų ar problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. 2. Mes teikiame geriausius didmeninė kaina ir pasiūlyti geriausią prekių.Q: dar negavo prekių ar geras žalą?A: Jei jis yra gautas, jis bus sugadintas, Jei negausite užsakymą.Susisiekite su mumis ir mes galime išspręsti visas jūsų problemas.Prašome don ' t atidarykite ginčų ir duoti blogų atsiliepimų Q: Jei yra daugiau klausimų Susisiekite su mumis, arba pateikti pranešimą pagal užsakymą.

Žymos: rotango vainikas, žiemos vainikas, durų garliava, gėlių vainikas, Pavasario vainikas, durų projekto kamštis, christma vainikas, bifold durys, Vainikas, durų spyna

Panašūs produktai