Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

La Belleza 2021 ilgai modelius nuotakos nėriniai,blizgučiai sunkiųjų karoliukai nėrinių audinys,mados balta suknelė suknelė nėrinių audinio 51" plotis 1 kiemas

€41.44
  • Modelio Numeris: FH21-11964BOWT
  • Audinio Tipas: Akies
  • Rinkinys Tipas: No
  • Plotis: 130cm
  • Prekės Pavadinimas: La Belleza Suknelė Priedai
  • Produkto Tipas: Nėriniai
  • Apdaila: Karoliukai
  • Technics: Išsiuvinėti
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Tipas Didmeninės: No
  • Medžiaga: 100% Poliesteris
  • Funkcija: Tirpsta Vandenyje, Eco-Friendly

Nauja

- +

Kaina:

Kaina už 1yard.1 statykla=130cm pločio*91cm ilgis

jei perkate daugiau nei 1 kieme,ji papratimas būti sumažinti.

Medžiaga:

Poliesteris,Karoliukai,Blizgučiai

Fiksuoto Pločio :

130cm, arba 51 cm.

Spalva:Off juoda,balta

Pristatymas:

pristatymas per China post oro paštu;jeigu jums reikia laivo kitais būdas,tiesiog susisiekite su manimi.ir jei jums 5yards ar mor audinys iš mano parduotuvėje, aš išsiūsime jums "FedEX", UPS,DHL, ar AVS(KAI kuriose ŠALYSE NEBUS)

Naudoti

Apranga,drabužiai ir kai kurie kiti

Rim:

Abi šalys pačios

Jei norite pamatyti daugiau gražus audiniai, tiesiog ateiti į :

beje, šis punktas mes turime daugiau padėkoti 100 metrų sandėlyje,jeigu jums reikia daugiau nei 1 kiemas,tiesiog susisiekite su mumis, mes pasistengsime atsakyti jums į 12 valandų.Kviečiame apsilankyti mūsų svetainėje, kad mūsų gamybos ir pardavimų high-end mados vestuvių suknelė audinys perteikti, mes gauti meilės, didmeninės ir mažmeninės prekybos, priimti užsakymą.Jei jums reikia didmeninės ar turite kokių nors kitų klausimų, galite susisiekti su mumis Wihte mūsų "iCloud" coconeary, Arba "Imessage", viber, whatsapp susisiekti 008618664600900

Pristatymas

Pastaba:DHL/UPS/Fedex Express " paprastai trunka apie 3-5 darbo dienas iki paskirties vietos.Ir tai apie 5-8 darbo dienas EMS arba TNT.Hongkong Post Oro Pašto ir Hongkong Post Oro Sklypo trunka nuo 7 iki 30 dienų, kad laivas pasaulyje.

1. Mes atsiųsime prekes per 3 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta.Jei mokėjimo nėra, jūsų užsakymas bus uždarytas automatiškai.

2.Pirkėjas atsako už bet kokius draudimo problemos ir žala, kurią sukelia laivybos paslaugų tokių eismo įvykių, vėlavimų ar kitų problemų.Be to, pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet kokius mokesčio ir/ar akcizų apmokestinti savo šalyje.Ir prekes bus Pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys" jūsų lengva muitinės klirensas, ir mažiau apmokestinti. (jei norite paskelbti go/8ods kaip ir kitos prekės pavadinimą, arba nurodyti vertė pagal užsakymą, prašome mums pranešti kai priėmimo tvarka)

Grąžinimas ir Garantijos

1. Visos prekės yra tikrinamos prieš vežimą, todėl, jei esate nepatenkinti su pirkimu, galite pasikeisti elementus vieną savaitę, ir jūs turite susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų pirkti

2. Laivybos ir tvarkymo mokestis nėra grąžinamas ir klientas turėtų būti atsakinga už visas mokesčių grąžinimo ir reshipping.

3. Visos grąžinimo daiktai turi būti savo pradinę būklę, įskaitant dėžutė ir priedai.Vyrai defektų nėra garantuotas, pvz., skaldytų, subraižytas ir t.t.

4. Bet straipsniai,prašome siųsti EMS, arba savo vietos po, kai atsiųsti atgal.

Atsiliepimai

1.Pirkėjo išankstinio patvirtinimo, bus labai dėkingi gavęs elementus.

2.Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo vystymosi, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ji bus tik jums 1 minutę,bet tai 1 minutę turi labai gyvybiškai svarbią reikšmę mums.

3.Prašome susisiekti su mumis prieš ginčus ar palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.Dėkojame už jūsų supratimą!

Žymos: aukštis puošnios nėrinių audinys, puošnios corded nėrinių audinys, rudos spalvos puošnios nėrinių audinys, puošnios nėrinių audiniai, puošnios banguoti nėrinių audinys, naujausias puošnios nėrinių audinys, puošnios žalia nėrinių audinys, puošnios nėrinių audinio couture, wit puošnios nėrinių audinys, geltonos spalvos puošnios nėrinių audinys

Panašūs produktai