Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mielas Vaikų Kambario Kilimėliai Triušis Lokys Miegamasis Furry Grindų Kilimėlis Kawaii Skalbti Šilumos Kilimų Kūdikių Įėjimo Vaikai Durų Kilimėliai

€11.89 €8.32
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Naudoti: Namuose, DURYS, GRINDŲ
  • Plauti Stilius: Automatinė Plovykla, Plauti Rankomis
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Modelio Numeris: vaikų kilimas
  • Prekės Pavadinimas: GAMTOS BUČINYS
  • Amžiaus Grupė: Vaikai
  • Medžiaga: 100% Poliesteris

Nauja

- +

◆Pastabos:

1. Dėl skenavimo, šaudymo ir kitų priežasčių yra šiek tiek spalvų skirtumas tarp tikrasis produktas ir nuotrauką.Jei esate labai susirūpinę spalva, prašome susisiekti internetinė klientų aptarnavimo prašyti tikrasis produktas nuotrauką;

2. Tarptautinės logistikos griežtai riboja apimties paketo, kiliminė danga, yra sulankstyti ir supakuoti, todėl jūs pajusite, kai raukšles, kai gausite paketą, o atidaryti paketą.Jums tiesiog reikia purtyti jį stipriai arba paspauskite jį sunkesnis objektas, sklandžiai, kiliminė danga.

3. Tai suspaudus dėl lankstymo ir pakavimo, kilimų jausis mažiau purus, kai gavo, bet jums tik reikia purtyti kilimas, tai gali būti purus kaip vaizdą rodo.

4. Kadangi kilimas yra minkštas ir turi tam tikrą tamprumas, gali būti klaida 1-3 cm.Jei negalite priimti, tai nėra rekomenduojama, kad jūs perkate jį.

Prašome suprasti, kad nepatogumų sukelia jums, jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo!

◆Atsiliepimus:

Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių ir teigiamų komentarų!

Jei esate nepatenkinti su jūsų produkto, prašome susisiekti su mūsų internetinėje klientų aptarnavimo atsiliepimus tavo problema, ir mes tikrai jums tinkamas sprendimas, ačiū!

Žymos: kilimas į kambarį, europos kilimėliai, miegamajame kiliminė danga, derliaus tigras kilimas, kailio kepurę, Kilimas, mielas kilimas, kawaii kilimas, kilimų rožinė, vonios kambarys kiliminė danga rinkinys

Panašūs produktai