Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Anti-Paukščių Atbaidymo Pripučiami Panika Akių Balionai Medžioklės Kenkėjų Kontrolierius Greitai Patikimas Vizualinė Priemonė, Ūkio, Sodo, Raštas

€4.41 €2.87
  • Medžiaga: PVC
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Anti-Paukščių Atbaidymo Pripučiami Panika Akių Balionai Medžioklės Kenkėjų Kontrolierius Greitai Patikimas Vizualinė Priemonė, Ūkio, Sodo, Raštas

Savybės:

Apsaugo nuo paukščių nustatymas namo pastogės ir valčių prieplauka, arba vaišės ant vaismedžių!Apsaugoti tinkas, keliai, automobiliai, laivai ir sodai iš lizdų, ėsdinančios, paukščių išmatų ir kitų rūšių paukščių žalą.

Šių panika-akių balionai gali plūduriuoti vandens kaip plaukiojantis kaliausė panika paukščiai toli ir išlaikyti laukinės antys ir žąsys iš jūsų baseinas ir kiemas.

Pagamintas iš najtrudniejszy, dauguma plyšimui atsparus, ir oro sąlygoms plastiko, mūsų baisu akis balionas atlaiko visų rūšių ekstremalių oro sąlygų.

Tiesiog išpūsti ir pakabinti repeller ant medžio šakos arba bet kurią sritį, kurią norite apsaugoti prieigą prie vėjo ir šviesos.Derinys, atspindintis akis, juostelės, ryškių spalvų ir vėjo judėjimo gąsdina bet ir atstumia paukščių.

Mūsų paukščių atbaidymo balionai yra 100% netoksiškas, laukinei gamtai draugiškas ir visiškai nekenksmingas paukščiams

Taikymo sritis:

Perdavimo stulpų bokštai, bokštai, pastočių, ūkiuose, sodų, tvenkinių, sandėlių, didelės dirbtuvės, maisto perdirbimo įmonėse, oro uostuose ir senovės pastato apsaugos ir kitose vietose.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: PVC

Spalva: Oranžinė

Dydis:Pripučiami Skersmuo: 60cm/23.62"

Komplektą sudaro:

1 x Akių Balionai

Žymos: paukščių scarer, stabdžių karvelis, kenkėjų atstumti, bird spike, balandžių scarer, bird repel, paukščių aitvaras, balionas karvelis, paukščių kaliausė, paukščių kontrolė

Panašūs produktai