Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

50-1000g Aukštos Kokybės Chinono (PQQ) Milteliai,Pagerinti Imuninės sistemos Funkciją, organizmo,Skatina Sintezę Augimo Veiksniai

€24.14 €16.90
  • NET WT: 50g-1000g
  • Komponentas: Quinone (PQQ) Powder
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Kiekis: 999
  • Tipas: blizgučiai
  • Vienetų skaičius: Vienas Vienetas
  • Modelio Numeris: klk
  • Naudoti: Įstaiga

Nauja

- +

50-1000g Aukštos Kokybės Chinono (PQQ) Milteliai,Kui Llin Kun,Pagerinti Imuninės sistemos Funkciją, organizmo,Skatina Sintezei,Augimo Faktorių, Nemokamas Pristatymas

Aprašymas:

Mokslinis pavadinimas PQQ pyrroloquinoline chinono (PQQ) pyrroloquinoline chinono yra naujas protezavimo grupė, yra antra flavin nukleotidai (FMN, KAPRIZAS) ir nikotinamido nukleotidų (MAD NADP) į membranos boundfound į bakterijų dehidrogenazės trečiųjų cofactor, pasaulio medikai vadinamas keturioliktoji vitaminų.Sudėtinės pirmą kartą buvo išskirtas iš bakterijų, ir tada juda augalai taip pat buvo nustatyta, jo cheminis pavadinimas yra 4,5 - dihidro-4 ,5 - dioksido -1 - pyrrolo (2,3 f) chinono-2,7,9-trikarboksilo rūgšties, taip pat žinomas kaip methaxatin.

Pyrroloquinoline chinono (toliau-PQQ) yra mažas chinono molekulės, kurios turi galimybę būti oksidacijos-redukcijos agentas, gali sumažinti antioksidantai (antioksidantas poveikis) ir tada buvo perdirbtas glutationo atgal į aktyvią formą.Tai atrodo gana stabili, kaip ji gali atlikti keletą tūkstančių ciklų, prieš pradedant juos naudoti, ir jis yra naujas, nes jis asocijuojasi su baltymų struktūrų viduje ląstelės (kai kurie antioksidantai, daugiausia visų pirma, karotinoidų, pavyzdžiui, beta-karotino ir Astaksantino, yra specifinių sričių iš ląstelių, kur jie daro proporcingai daugiau antioksidacinį poveikį dėl artumo; PQQ, atrodo, šalia baltymų, pavyzdžiui, karotinoidai, padaryti per ląstelių membraną).

PQQ yra nanomolar kiekį daugelyje maisto produktų ir dauguma gyvūnų tissuse.Jis skatina augimą, mitochondrijų funkcijos ir plėtros in vivo ir stimuliuoja ląstelių proliferaciją ir gyvybingumą kultūra.Jis yra stiprus antioksidantas, kuris scavenges superoksido ir peroxinitrite.Tai neuroprotectant nuo 6-hydroxydopamine sukelta ir hipoksija/išemijos sukeltos neurotoksiškumas.PQQ konjugatai su α-synuclein in vitro slopina susidarymą amiloido fibrils.

Pareigos:

1.Pagerinti organizmo imuninės sistemos funkciją

Kaip būtinas veiksnys žmogaus vystymąsi, ji gali skatinti ląstelių augimą organizme, ypač įjungimo žmogaus B ląstelių, T ląstelių antikūnų gamybą, pagerinti imuninės sistemos funkciją žmogaus organizme.PQQ yra galingiausias biologiškai aktyvių medžiagų iki šiol.

2. Užkirsti kelią ir gydyti kepenims

Gali žymiai sumažinti serume, bilirubino, alaninas aminotransferazä lygį, padaryti kepenų funkcija normali, reguliuoja kepenų pažeidimo ir turi labai gerą gydomąjį poveikį kepenų liga.

3. Sumažinti laisvųjų radikalų žalą žmogaus organizmui

PQQ yra savotiškas oxidoreductase protezavimo grupės, dalyvauja biologinės oksidacijos-redukcijos reakcijos organizme, gali veiksmingai pašalinti laisvuosius radikalus organizme, sumažinti žalą žmogaus organizme laisvųjų radikalų, apsaugoti audinius, sumažinti kūno žalą, sukelia įvairių ligų, tokių kaip širdies ligos, vėžys ir visų rūšių uždegimas.Laisvųjų radikalų šaltinis ligų.

4. Reguliuoti įvairius nervų sistemos ligos

PQQ yra naujos rūšies vandenyje tirpių vitaminų, gali skatinti sintezę nerviniai veiksniai žmogaus organizme, reguliuoja įvairių neurologinių ligų.

5. Skatinti įsisavinti amino rūgštys

PQQ yra protezavimo grupė chinono proteazė, dalyvauja kvėpavimo elektronų transporto grandinę, į žmogaus organizmą per poveikį gliukozės, gali skatinti įsisavinti amino rūgščių.Aminorūgščių sudėtis ląstelių SULA ir sintetinio proteino peptidų yra pagrindinė žaliava, yra svarbi organizmo biologinių veikliųjų medžiagų.

Prašymas

1.Kaip stiprus antioksidantas, PQQ apsaugo ir padidina funkcionalumą esamų mitochondrijas Lėtėja

mitochondrijų senėjimo.

2.PQQ taip pat skatina naujų mitochondrijas (Mitochondrijų Biogenesis).Padidėjo mitochondrijas = padidino energijos gamybą.

3.PQQ stimuliuoja gamybą Nervų Augimo Faktoriaus (NGF).NGF skatina augimą nervų ląstelių remonto sugadintų nervų, nuo insulto ar kitų sužeidimų.

Žymos: dangus, q10, kolageno milteliai, imuninės sistemos palaikymas, pratęsimo blakstienų šampūnas, šviesi kūno losjonas, kremas arklys, kūno blizgučiai spray, sraigė balta, nmn

Panašūs produktai