Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Nešiojamų netic Belaidis Kroviklis, skirtas "Apple" Žiūrėti Kelionės Lauko, 1000MAh Įkroviklį, "Apple" Žiūrėti Serija 5/4/3/2/1/+

€13.78 €10.33
  • Prekės Pavadinimas: ZAPO
  • Ekranas: No
  • Tipas: USB
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Protingas Mokestis: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Greitai įkrauti: No

Nauja

- +

[Patogu Keliautojas]: Built-in 1000mAh Li-Ion baterija suteikia jūsų "Apple" Žiūrėti papildoma baterija.Įkrovimo greitis iWatch įkroviklis taip greitai, ir visiškai nemokamai žiūrėti tik 3,5 valandos.Kas daugiau, šis nešiojamas įkroviklis, apple watch yra nedidelis ir kompaktiškas.Galite laikyti jį kišenėje, lagaminas lengvai.

[Belaidis Kroviklis, skirtas iWatch]: Šis kabelis-nemokamai įkroviklio iwatch nereikalauja papildomų kabelių, panaikinti vargo kabelių vyniojimo!Su netic apmokestinimo modulį, jūs galite įkrauti savo žiūrėti bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje, o ne ilgas-įkrovimo kabelis ar negabaritinių bazę, kai lauke ar keliauti.

[5-in-1 Universalus Suderinamumo]: Suderinamas su visais 44mm 42mm 40mm 38mm, skirta "Apple" Žiūrėti Serija 5/4/3/2/1 (Patobulinta versija veikia su visų WatchOS, pateikiama naujausia 6.0.1).Tiesiog pirkti vieną iš mūsų belaidžius kroviklius, ir jūs galite pasidalinti ja su šeima ir draugais.

[Vienas gabalas USB Įkrovimo]: Kad netic įkroviklis ateina su USB, tiesiog prijunkite jį į kompiuterį ir/mobile galia ar koks kitas USB įkrovimo prietaisas, baterijos įkroviklis, bet kuriuo metu! (žiūrėti ir įkrovikliu galima įkrauti vienu metu)

dydis:15*40*67mm

Medžiaga:plastikas

spalva:balta

Pakuotės Turinys:

1 * Belaidis Kroviklis, skirtas "Apple" Žiūrėti

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: xr šviesos honda

Panašūs produktai