Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Universalus Kavos Kapsulių Laikymo Krepšelis Kavos Puodelio Krepšelį Kavos Pod Organizatorius Turėtojas Maži/Dideli Juoda/Aukso Neprivaloma

€6.21 €3.04
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: Metalo

Nauja

- +

Aprašymas:

Unikalus ir naujoviškas dizainas - kavos kapsulė krepšelis yra kruopščiai sukurta unikali metalo kavos puodelio formos, labai rungtynių su kava-temos susijusios naudoti ir dekoravimui.

Kokybės ir anti-rust - Pagaminti iš premium geležies paviršiaus dažų danga, tai vintage stilių kavos pod organizatorius yra patvarus, tvirtas ir atsparus nuo rūdžių ir korozijos.Jūs galite jaustis tikri, kad jį naudoti net drėgnoje aplinkoje.

Tuščiaviduriai struktūrą - Ačiū tuščiaviduriai struktūrą šis kavos puodelis, prekės bus ne gauti išėjęs iš mados, nes ji suteikia gerą oro cirkuliaciją ir lengvai gauti sausas.

Daugiafunkcinė - Be " K " taurės ir kitų kavos kapsulės, ši taurė krepšelio, taip pat gali būti taikomos ūkyje cukraus maišelį, kavos mate, vaisiai, duona, sausainiai, gėrimai, ar kitus daiktus.

Didelis sandėliavimo erdvė - Ji gali suteikti pakankamai erdvės turintis savo kavos kapsulės, maži ar dideli dydžiai pasirinktinai.

Programos - Ji gali būti lengvai perkeltas į kitą su kavos aparatas, namuose ar kavinėje, restoranai, arbatinė, viešbutis ir pan.sugebėjo sujungti praktiškumą su elegancija.

Specifikacija:

Medžiaga: Geležis

Dydis: Apytiksl.

Mažas: 14x16.5cm/5.5x6.5 colių(HxW)

Didelis: 19x19.5cm/7.5x7.7 colių(HxW)

Komplektą Sudaro:

1 Gabalas, Kavos Pod Turėtojas Krepšelio

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Žymos: kavos konteinerių automobilių, metalo lankstymo puodelio laikiklis, kapsulės laikiklį nespresso, kavos puodelis porcelianas, metalo kavos pod turėtojas, "royal copenhagen" london, priminti nespresso turėtojas, automobilių kavos puodelio laikiklis, 100mm filtro laikiklis, japonijos mažo stalo

Panašūs produktai