Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

5X Sulankstomas LED Didinamojo Stiklo Lempa Clip-on Lankstus Stalinis didinamasis stiklas Loupe Rankos Suvirinimo Didinamojo stiklo, kad Skaitote Apšvietimo Priemonės

€10.61 €7.32
  • Modelio Numeris: Magnifiers
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Medžiaga: Stiklas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • didinamasis stiklas: Apšvietimu Didinamasis Stiklas
  • Šviesos Šaltinis: led šviesos
  • Magnifiers: Optiniai Prietaisai
  • Stilius: Nuolatinis Stilius
  • Su Šviesos Ar Ne: Taip
  • Prekės Pavadinimas: alloet

Nauja

- +

5X USB Sulankstomas LED Didinamojo Stiklo Stalo Lempa Clip-on Lankstus Stalinis didinamasis stiklas Loupe Remonto Skaitymo Perdarymas Litavimo

Ypatybė:

1.Patvarus metalinis įrašą galima pritvirtinti prie bet kokio lygaus paviršiaus, kuris yra mažesnis nei 2.56"/ 6.5 cm (max) storio.Tai taupo erdvę, patogiai prisitvirtina prie stalo, workbench.

2.Lempos galva, gali būti koreguojama 220 ° aukštyn ir žemyn, ir 360 ° pasukama. 13cm+13cm/22cm + 22cm ištraukiama ilgas rankas,180°/135° galima reguliuoti.

3. Didinamasis stiklas su LED šviesos, spalvos temperatūros LED šviesos gali būti reguliuojamas 3 žingsnius, ji gali patenkinti įvairių darbo aplinkoje.

4.Tinka skaitymui darbo/ kompiuterio plokštės/ juvelyrikos kūrėjai/ menai, amatai, mėgėjų/suvirinimo perdarymas/kosmetikos grožio,jis gali būti naudojamas universaliai.

Specifikacija:

Didinamąjį stiklą: 5X

Objektyvo diametras: 105mm

Dviejų skyrių teleskopinė ilgos rankos: 22cm+22cm, 33cm+33cm

Reguliavimas: sklandus reguliavimas; 3 spalvų režimų

DC adapteris: 5V/2A

Aprašymas:

Stalinis LED šviesos ir 2 in 1 didinamojo stiklo: Su didinamasis stiklas su LED šviesos dizainas suteikia pakankamai šviesos, naktį be sukasi ant lubų šviesos.

Reguliuojamas ryškumas: LED žibintai su 10 lygių reguliuojamas ryškumas, galite paspausdami reguliavimo mygtuką keisti jo šviesumą, kiek reikia.

Patogus LED šviesos: Tris režimus: šiltas, baltas ir geltonas, kuris gali būti lengvai įjungtas mygtukas.Šviesos šaltinis neturi mirgėjimo, nėra akinimo, ir saugo akis.

Reguliuojamas pasukama ranka: žibintą galima pasukti 360° ir sąnarių, rankos, gali būti lanksčiai reguliuoti norimą poziciją.

Apkaba stiliaus bazė: Dideli C-apkaba leidžia jums apkabos, didinamojo stiklo, ant bet kokio stalo, stalas, suolas, workbench ar skaitiklis, kurių storis ne daugiau kaip 2 cm (55 mm), kuris ne tik išlaisvina savo rankose, bet taip pat taupo Darbalaukio erdvę.

USB maitinimo šaltinis: LED žibintai gali būti varomas kompiuteriai, mobilūs maitinimo šaltiniai ir kitų elektros prietaisų su USB jungtimis.

Įvairias programas: didinamuoju lempa su 5 kartų priartinimas yra labai naudinga stebėti mažų dalių, skaityti knygas, suvirinimo, modelis priėmimo, siuvimo ir pan.Tinka mokyklas, įstaigas, bibliotekas, laboratorijas ir pan.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Lankstymo Didinamuoju Stiklu

Žymos: led lupa, stiklo padidinti, šviesos lempa didinamojo, flourescent stalo lempos, didelio padidinimo stiklai led, led apšviestas didinamąjį, apšviestas didinamojo stiklo lentelė, led lempa didinamojo, lanksti didinamąjį loupe, metalo skaityti didinamasis stiklas

Panašūs produktai