Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Magnetinės Apyrankės Nešiojamų Įrankių Krepšys Elektrikas Riešo Įrankių Diržas Vinys, Varžtai Grąžtai Siurbimo Laikymo Remonto Įrankiai

€7.92 €6.33
  • Prekės Pavadinimas: conboom
  • Tipas: Magnetinės Riešo Įrankių Krepšys
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Medžiaga: oxford medžiaga

Nauja

- +

Savybės:

1. Kelių priežasčių: Kiekviena apyrankė yra integruotas su 9 magnetai, kurie supa beveik visą riešą, ir yra naudojamas absorbuoti tvirtinimo sraigtai, vinys, varžtai, poveržlės ir grąžtai.

2. Reguliuojamas ir Pritaikymas: Ši magnetinė apyrankė reguliuojamas, tinka visiems apyrankė!

3. Premium Medžiaga: Pagamintas iš dvigubo sluoksnio Oxfoord audiniu, tai magnetinės apyrankės yra atsparus įbrėžimams ir dūriams atsparios, tvirtos.Ergonomiškai apyrankė yra kvėpuojantis, taip pat ir lengvas.

4. Pasakų Dovana: apyrankė gali būti gimtadienio, Kalėdų ir kitų švenčių, kurie gali būti puiki dovana bet "PASIDARYK pats", parankinis, tėvas, vyras ar moteris.

5. Platus Programos: Tinka namuose, apdaila, statyba, staliaus, automobilių remontas, siuvimo ir kiti "PASIDARYK pats" projektai.

Pavadinimas: Magnetinės Apyrankės

Medžiaga: 1680D Oxfoord medžiaga

Ilgis: apie 460mm/18.11 į

Plotis: apie 100mm/3.94 į

Spalva: geltona, mėlyna,oranžinė

Pakavimo Sąrašas:

1 x Magnetinės Apyrankės

Pastaba:

Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū.

Žymos: klein įrankių diržas, elektriko įrankių diržas krepšiai, įrankių krepšys elektrikas kelionės, dėklas įrankis, diržas įrankis, staliaus įrankis, krepšelis vyrams, krepšys įrankis, mount įrankių diržas, įrankių krepšys nešiojamų elektrikas

Panašūs produktai