Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

MZG 10PC RPMT 1204 10T3 08T2 ZP152 ZP201 CNC Tekinimo Staklių Laikiklis Frezavimo Cutter, Suapvalinti Nosis Karbido Įdėklai

€15.98 €12.79
  • Tipas: Pabaiga malūnas
  • Prekės Pavadinimas: mzg
  • Bendras Ilgis: 11mm
  • Medžiaga: Tungstencarbide
  • Danga: Nėra
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Skersmuo: 10mm
  • Modelio Numeris: RPMT1204 ZP152

Nauja

- +

Gaminio Taikymo

Produkto Naudojimas: 1. RPMT galinis kampas turas įdėkite; 2. Aštrus kraštas, sklandžiai chip plyšta, garantija trinčiai ir tarnavimo laiką; 3. Tikslių duomenų tvarkymo, patvarus ir dėvėti, atsparus, tinka didelės paklausos perdirbimas; 4. Naujos technologijos nano-danga technologijų, apdorojimo yra labiau stabili, ir dėvėti, atsparus vandeniui.

Produkto Informacija

Produkto Savybės 1. RPMT galinis kampas turas ašmenys; 2. Aštrus kraštas, sklandžiai chip plyšta, garantija trinčiai ir tarnavimo laiką; 3. Tikslių duomenų tvarkymo, patvarus ir dėvėti, atsparus, tinka didelės paklausos perdirbimas; 4. Naujos technologijos nano-danga technologijų, apdorojimo yra labiau stabili, ir dėvėti, atsparus vandeniui.

Produkto Vaizdas

Pranešimo Pirkėjams

1.Apie Produktų Nuotraukos produkto ėminius pagal faktinį produktus, bet kokiu atveju, yra dar keletas spalvų skirtumas tarp KOMPIUTERIO/TELEFONO ir realus produktas.Visi produktai turi išsamią dydžio aprašymas prekės KODAS nuorodą arba aprašymo puslapis.Jei turite klausimų apie produktus, prašome susisiekti su mumis laiku! 2.Apie Pristatymo Mes griežtai laikytis platforma taisyklės ir pristatymas per pažadu kartą , jei turite specialių reikalavimų dėl pristatymo laiko ir išreikšti bendrovė, prašome susisiekti su mumis. 3.Gavus Patvirtinimą, Po to, kai gauna express, prašome atidžiai patikrinti, ar prekių kiekis ir padėtis produktų.Jei yra kokių nors anomalijų, prašome susisiekti su mumis laiku, ir mes padėsime jums ją išspręsti kuo greičiau.

Žymos: rpmt, korloy, Mazda 3, chuck už staklės, djtol, cnc įrankis, 3mm pabaiga malūnas, savo ruožtu, pjūklą žvaigždutę, žuvų įrankis

Panašūs produktai