Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Lankstymo Silikono Taurės Nešiojamų Silikono Teleskopinis Geriamojo Išardomi Kavos Puodelį, Multi-funkcija, Sulankstomas Silicio Puodelis Karšto Kelionės

€4.11 €2.59
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Kavos Puodelis - 450mL - Kišenės Dydžio Plečiama Kelionės Puodelis, Sulankstomos Silikono Kelionės, Vandens Puodelis, Nešiojamų Kempingas Taurės su Dangteliais Lauko Gerti, Nemokamai Daugkartinio naudojimo Šiaudų

Ypatybė:

Išardomi Kavos Puodelio: Šis sulankstomas vandens puodelis pagamintas maisto kokybės silikono ir PP medžiagų.Ne savitą kvapą, slėgio ir kritimo atsparumo, šaltas vanduo ir karštas vanduo gali būti įdiegta,, saugi ir ekologiška.

Intymi Dizainas: Įrengtas su daugkartinio naudojimo šiaudų, puodelio dangtelis yra sukurtas geriamojo uostas, ir tai yra varžtas-sandariai uždarytos, siekiant išvengti vandens nuotėkio.Rankena dalis bus ne slydimo išjungti, gali būti gerai saugomi, ir tai numatyti šilumos izoliacija ir suteikti daugiau paramos.

Daugiafunkcinis Kelionės Puodelis - Mėgaukitės savo mėgstama karštų ar šaltų gėrimų, ar kavos, sulčių, vandens ar daugiau.Kai jūs baigti savo pasiimti gerti, tiesiog sutraukti ir parduotuvės.Šis universalus kelionių taurė yra vienas iš namų būtina.

Plačiai naudojimas: Šis daugkartinio naudojimo puodelis labai tinka kelionės ir atostogos, lauko sporto, ar kasdien nešiojamų biuro kavos puodeliai.Jis gali būti lengvai įdėti į kuprinę, kišenėje, ir dėvėti šiaudų.Aplinkai draugiškas ir patogu, bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

Pajėgumų ir Reguliuojamas - Max 450ml tūrio talpa, jūs galite reguliuoti dydį, kad atitiktų jūsų poreikius.Lengva valyti ir atlikti.Yra pilka, šviesiai mėlyna, žalia ir raudona spalva.

Specifikacija:

Medžiaga: Silikonas + PP

Įpakavimas: dėžutė Spalva

Spalva dėžutės dydis: 15.5*12.5*6cm

Bruto svoris: 177g

Spalva: Pilka, Žalia, Šviesiai Mėlyna, Raudona

Talpa: 450mL

Dydis: Išsiskleidė apie 101*138mm

Sulankstyti apie 101*60mm

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Lankstymo Puodelio Vandens

Žymos: lygos apsaugos taurė, stiklo kelionės puodelis silicio, flexlible automobilių taurė, daugiafunkcinis matuoklis, daugiafunkcinis mokestis, individualiems poreikiams pritaikytos kelionės puodelis silikoniniu dangteliu, daug kelionės puodelis silikono, molde silicio puodelis, didelis daugiafunkcinis, lentelėje daugiafunkcinis

Panašūs produktai