Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Universalus Dvigubas Magija Magnetinio Automobilinis Telefono Laikiklis Stovėti IPhone 12 Metalinis Telefono Laikiklis, Sulankstomas Stovas Mobilaus Telefono

€1.44 €1.01
  • Tipas: Stalas Turėtojas
  • Prekės Pavadinimas: Rondaful
  • Yra Garsiakalbis: No
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Suderinamos Prekės: Universalus
  • Įkroviklis: No
  • Savybės: Jokios Funkcijos
  • Modelio Numeris: telefono laikiklio stovas

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Laisvą Ranką: Šis atnaujinimas žiedas telefono stovas puikiai tinka pateikti horizontaliai, žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis savo žaidimų, mokymosi maisto ruošimo virtuvėje.Ne tik kampu nemokamai į savo rankas visiškai.

2、Daugiafunkcinis Naudojimas: gali būti naudojamas kaip telefonas rankena, ir telefono stovas.Be to, ji taip pat gerai dirba su savo magnetinio automobilių mount vairuojant.

3、Reguliuojamas ir Lankstus: dvigubas kartus, kad metalinis telefono stovas gali būti 360° rotacija ir 180° pasukimas ir suteikti jums daugiau žiūrėjimo kampai nei bet kuris kitas mobilusis telefonas, žiedas turėtojas arba telefono stovas.

4、aukščiausios kokybės Medžiagos: telefono stovas yra pagamintas iš aukštos kokybės cinko lydinio metalo medžiagos ir ji yra suderinama su visais išmaniaisiais telefonais.

5、komplektą Sudaro: Į paketą įeina 1 x žiedas telefono stovas, įskaitant bet ne kitus elementus.

Funkcijos: 1. Laisvų rankų: Nemokamai savo ranką patinka žiūrėti vaizdo įrašus, kaip atramą, suteikiant jums patogesnis gyvenimas.

2. 360 laipsnių savavališkai rotacija ir 180°apversti, universali lanksti, sulankstomas mobiliųjų telefonų laikiklis, lengva reguliuoti suteikti patogų kampą pirštus.

3. Anti-slydimo ir Anti-drop: neleiskite, kad jūsų išmaniųjų telefonų paslysti iš jūsų rankos, kaip pirštui.

4. Stiprus Magnetinis Priedas: Išlaikyti pastovų, kai jūs vairuojate.Stiprus nelankstumą.

5. Patogus Gyvenimas: Šis atnaujinimas žiedas telefono stovas puikiai tinka pateikti horizontaliai, žiūrėti vaizdo įrašus, mėgautis savo žaidimų, mokymosi maisto ruošimo virtuvėje.

6. Šis žiedas telefono stovas bus ne klijuoti ir ant žemiau paviršiai: lenktas, matinio stiklo, odos, 3D guzas, audinio, stiklo ir skystu silikonu.

Pakavimo Sąrašas:

1 x Žiedas Telefono Stovas

Pastaba:

1. Dėl problemų, apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten bus tam tikri nuokrypiai produkto, prašome suprasti.

2. Dėl vadovo matavimo, produktas turi tam tikrą dydį toleranciją.

Pastaba: rekomenduojama naudoti mažo ekrano režimu išmaniųjų telefonų per 6,5 cm, ir plataus ekrano režimas telefonuose per 6,5 cm.

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti naudodami bet kurią iš pirmiau nurodytų būdų ir pls sumokėti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Ervera.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą, kai jis jau baigtas.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją dėl Ervera.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus perdirbama iš karto ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir pakuotė:

Visos prekės yra tikrinama, ir taip pat supakuotas prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris paketą, per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jeigu svoris būtų virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15-60 dienų ir galėtų būti šiek tiek ilgesnė, kai dykviete.

Galite pasirinkti, greitas pristatymas metodą, jei norite gauti paketą anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Grįžti ir Grąžinti:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei pakuotė yra prarastas, pažeista tranzitu, arba gavo klaidingus elementą.Prašome nedvejodami susisiekite su mumis ir mes būsime laimingi galėdami padėti.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: automobilių mount telefono, dokas žiūrėti, savininkas telefono, smartphone holder car auto, stalo kalno stebėti, stalas savininkas telefono, lankstus vaizdo telefono turėtojas, ford ka mobiliojo telefono laikiklis, mobil phone, dėl stovo

Panašūs produktai