Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

8p Metalo Staltiesė Įrašus Vabzdžių Formos Staltiesė Svoriai, Lauko Sodo Šalis Iškylą Lentelėje Viršelio Dekoras Staltiesė Svoriai

€17.74 €10.65
  • Formos: Drugelis
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

8 Vienetų Patvari Metalo Staltiesė Įrašus Spalvingų Vabzdžių Formos Pakabukas Staltiesė Svarelių Rinkinys, skirtas Lauko Sodo Šalis Pikniko staltiesės

Rinkinį Sudaro: 8Pcs Staltiesė Įrašus

Būklė: Nauja

Medžiaga: Metalas

Spalva: Multicolor(kaip nuotraukose parodyta)

Savybės:

8 vienetų patvari metalo staltiesė įrašus spalvingų vabzdžių formos pakabukas staltiesė svarelių rinkinys, skirtas lauko sodo šalis pikniko staltiesės.

Pagamintas iš aukštos kokybės metalo, medžiagos, patvarus ir patikimas, nėra lengva rūdžių, pertrauka ir išnyks, hipoalergicznych, ir visiškai saugus naudoti.

Tiesiog klipas svoriai aplink apačioje jūsų staltiesė, sunkiųjų pakankamai, kad išvengti vėjo ir išlaikyti staltiesė likti, leis jums mėgautis laiką su savo šeima.

Šių staltiesė klipai yra ryškus ir stilingas vabzdžių dizaino, natūralios ir šviesą, gražus kūrinys ir elegantiškos išvaizdos, suteikiant nostalgiškas jausmas.

Lengvas naudoti ir valdyti, gali atnešti jums daug patogiau.Tinka daugelio tipų staltiesė, pakankamai kiekis gali patenkinti savo įvairiais tikslais.

Dydis:

Drugelis: 5.1x4.5cm/2.08x1.8 colių

Bičių: 4.3x4cm/1.72x1.6 colių

Dragonfly: 6.2X4.3cm/2.48x1.72 colių

Biedronka: 4x3.7cm/1.6x1.48 colių

Draugiški Patarimai: dydis matuojamas rankas, prašome leisti nedidelius matavimo klaidų.Foto spalvos, gali būti šiek tiek skiriasi nuo tikrojo produkto dėl spalvų ekranas skirtingų monitorių.

Žymos: sodo pelėsių, audinio staltiesė, sodo pelėsių, padengti tabl, derliaus staltiesė svoriai, mat iškylą, katės letena įrašą, stiklinis staliukas svoriai, plastikinis grėblys, staltiesė svoriai namų

Panašūs produktai