Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Virtuvės Įrankiai Fiksuoto Kampo Šlifavimo Laikiklis Whetstone Galandimo Vadovas Įrankis Peilis Drožtukas Galandimo Akmuo

€2.65 €2.11
  • Funkcija: Eco-Friendly
  • Modelio Numeris: JJ2858
  • Medžiaga: Plastikiniai, keramika
  • Metalo Tipas: Nerūdijančio Plieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: CE / ES
  • dydis: 100*20*16mm

Nauja

- +

Pardavimo punktuose:

1. Medžiagos yra sudarytos iš ABS inžinerijos plastiko ir cirkonio keramikos medžiaga.Visa juoda dalis yra ABS inžinerijos plastiko, baltos spalvos dalis yra keraminių medžiagų.

2. Tai yra briaunoti įrankis nustatant kampą, kai galandimo peilis.Įrankiai, kad reikia pjauti, ar naujokai, galandimo, ji yra labai naudinga ir praktiška priemonė.

3. Įrankius, kurių atgal storis mažesnis kaip 6 mm, gali būti naudojami.

4. Tai yra fiksuotas kampas įrankio laikiklis.Nukirpti ant nugaros peilis, apie kampas 15 laipsnių, bus suformuota, kai galandimo peilis.

5. Kampas yra ne kolonėlė, o šaknys tipas lemia kampas pagal dydį peiliu į veidą.

Aprašymas: Eko-draugiškos medžiagos, netoksiška, netoksiška ir dėvėti, atsparus vandeniui.Greitas ir paprastas būdas pagaląsti reikiamu kampu.Puikus galandimo plieno ir akmenys.Kompaktiškas ir nešiojamų dizainas, lengva valdyti ir laikyti.Peilis įrašą ant nugaros peilį ir galandimo peilis yra naudojama pagaląsti peilį.Ji yra lengva šlifuoti fiksuoto menčių.

Specifikacija: Tipas: galandimo vadovas Medžiaga: plastikas

Paketą sudaro: 1*galandimo vadovas

Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, yra spalvų skirtumai, prašome imtis realus produktas, kaip standartinė.

Žymos: "pasidaryk pats" galandimo vadovas, peilis apkabos, kevin, knive, pagaląsti akmens, įrankių rinkinys, pagaląsti peilį, sulenkite peilis, narex galandimo vadovas, VIRTUVĖ, blogis krašto pietų afrika

Panašūs produktai