Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

50LE Minkštas Garo Įdaryta Bandelė Išspausti Žaislas Rankena, Anti-Streso Jutimo Fidget Garo Cutie Kukulis Gumos Garo Bandelė Naujovė Žaislų

€0.85 €0.63
  • Rekomenduojame Amžius: Motinystės, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: SRWRGTE

Nauja

- +

50LE Minkštas Garo Įdaryta Bandelė Išspausti Žaislas Rankena, Anti-Streso Jutimo Fidget Garo Cutie Kukulis Gumos Garo Bandelė Naujovė Žaislų

OOTDTY

Savybės: Nešiojamų Žaislas: Nešiojamų dydis gali būti laikomas rankose, cutie garo įdaryta bandelė dizainas su minkšta ranka jausmas, tinka rankena ir įdomus tikslas bet kuriuo metu jums reikia.

Taikomos Įvairios Asmuo: Taikoma įvairių žmonių, tokių kaip vaikai, neatidumas, ir autizmo, kuris gali gerokai pagerinti ir padėti kasdienio streso, atleidžiantis.

Aukštos kokybės Medžiagos: Pagaminta iš netoksiškų ir eco-friendly gumine medžiaga, nerimauti nemokamai išspausti arba subraižyti , kuris yra taip pat saugu vaikams & suaugusiųjų žaisti.

Įtempių Žaislas: Padėti sumažinti streso spaudimas, spaudimas, tempimas, kuris taip pat naudingas jūsų dienos slėgio mažinimo ar tiesiog for fun.

Geriausias Pasirinkimas Vaikams: Puikus, minkštas realus bun dizainą, kuris tinka vaikams ar suaugusiems su aukšto spaudimo kaip gimtadienio dovanos, Kalėdų dovanos, ir geriausias pasirinkimas streso atleidžiantis žaislai.

Specifikacija: Gaminio Matmenys: maisto garlaivis 10 x 5 cm/3.94 x 1,97 cm, bandelė 5 cm/1.97 cm

Medžiaga: Guma

Modelio Variantas: A/B/C/D/E/F

Grynasis Svoris: A/B 30g/0.06 kg, C/D 104 g/0.23 kg, E/F 136 g/0.30 kg

Komplektą Sudaro: 1Set Išspausti Garo Įdaryta Bandelė Žaislas

pastaba: Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Žymos: bananų streso žaislas, fidget, anti stresas, squeez žaislas, katė sėkmės, antistress žaislas, Squish žaislas, kawaii, bananų streso, fidget žaislas

Panašūs produktai