Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1PCS Nešiojamų Saugojimo Krepšys Airpods Max Belaidės Ausinės kietas lukštas, Anti-Rudenį atsparus smūgiams Lengvai Atlikti Saugyklos Apsaugos Atveju

€13.44 €8.33
  • Modelio Numeris: Už AirPods Max
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Parama: Dropshipping/Didmeninės
  • Prekės Pavadinimas: int pro langą
  • Elemento Tipas: Krepšiai

Nauja

- +

Aprašymas:

1. Puikus Suderinamumas: Ši byla yra skirta AirPod Max ausines.Kompaktiško dydžio, galima išvengti vibracijos ausines, ir ji gali puikiai prisitaikyti priedai, pvz., ausines, prietaisas smart atveju, ir įkrovimo kabeliai (atkreipkite dėmesį: ausines ir priedai nepridedami).

2. Patogus Dizainas: "jei yra stabilus dirželis nešioti, puikiai vidaus dizaino aksesuarų.Sklandžiai, bet stiprus 360 laipsnių užtrauktukas lengvai atidaryti ir uždaryti.

3. Aukštos kokybės medžiaga: saugojimo krepšys yra pagamintas iš PU + EVA + poliesteris, siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą ir ilgalaikį našumą.

4. Minkštas vidinis pamušalas: viduje saugojimo krepšys yra minkšta, o vidinis sluoksnis iš antistatinio audinio, gali veiksmingai sugeria poveikį ir sumažinti žalą ausinės sukelia atsitiktinio susidūrimo.Ir atveju-apsaugo jūsų AirPod Max ausines nuo dulkių, įbrėžimų, įbrėžimų, smūgių, stuktelėjimų ir drėgmės.

5. Lengva nešti: Tai sunku shell ausinės yra lengvos ir kompaktiškos ir tilpti į jūsų krepšys, kuprinė ar bagažo ir patogu imtis bet kur.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Ausinių Saugojimo Maišelis

Suderinamumas: suderinamumas su AirPod Max ausinės

Medžiaga: PU + EVA + poliesteris

Spalva, kaip nuotraukoje matyti,

Grynasis svoris: apie 380g

Pakuotė:

1 * Saugojimo krepšys

Žymos: airpod pro atvejais, husa oro ankštys, airpod atveju pro, geriamojo garsiakalbis, jordanija, air jordan retro, airpod, airpods pro max atveju, airpod dėklas, airpod atvejais, taip pat žinomas kaip

Panašūs produktai