Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

5" 125MM Nailono Pluošto Atvartu Poliravimo Varantys Plokščio Šlifavimo Diskas 120 Smėlis Pjovimo Šlifavimo, Metalo, Medienos Poliravimo Diskai

€8.69 €6.87
  • SKYLĘ: 22mm
  • Modelio Numeris: mjmlcj00174-3
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Metalo apdirbimo
  • Tipas: Šlifavimo Padas
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Spalva: Žalia
  • smėlis: 120
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Kiekis: 3/5/10/15/20pc

Nauja

- +

Savybės:

Aukštos kokybės medžiagos: Pagaminta iš labai atsparių tempimui skaidulų, dėvėti, atsparus ir patvarus, ir turi ilgą tarnavimo laiką.

Elastingas šlifavimo, gero aliejaus ir vandens pasipriešinimo.Tai gali užkirsti kelią pernelyg šlifavimo ir braižymo ruošinio paviršiaus.

Sutankinti ju padengti, nėra lengva sulaužyti, ir darbo daugiau patogumo.Ne-audiniai ir tinkleliai audiniai yra daugiau dėvėti, atsparus ir patvarus.

Šaltojo Šlifavimo: atviro tinklinio trimatė struktūra gali veiksmingai išsklaidyti šilumą ir išvengti deformacijų ir spalvos ruošinio apdorojimo metu.

Tinka montuoti ant kampinio šlifavimo, daugiausia tinka metalo medžiagų, tokių kaip aparatinė įranga, medienos poliravimas, rūdžių šalinimas, nerūdijančio plieno ir kt.

Paviršiaus poliravimo, taip pat suvirinimo siūlės, mirksi blykste dėl štampavimo dalys. (Nerūdijančio plieno, titano metalo ir aukštos nikelio lydiniai turi geresnius efektus)

Specifikacija:

Spalva: Žalia

Medžiaga: Specialus viskozė, aukštos kietumas pluošto

Diametras: 125mm/ 5inch

Vidinis Skersmuo: 22mm/ 7/8inch

Storis: 15mm

Kiekis: 3/5/10/15/20pcs

Pakuotė:

3/5/10/15/20pcs Nailono Pluošto Poliravimo Šluostės

Pastabos:

1. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

2. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

Žymos: malūnėlis elektros malūnėlis, smulkintuvai, mėsmalės mėsos, plytelių poliravimo rato, makita, rg500, wolfram medienos šlifavimo ratas, 125mm klijais, šlifavimo diskai, malūnėlis piktžolių, belt sander, didelis stiklo poliravimo rato

Panašūs produktai