Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Drenažo Švaresnis Nutekėjimo Sraigės Lankstaus Metalo Pavasario Kriaukle Dragos Sraigės Vandentiekio Gyvatė Užkimšti Valiklis Itin ilgai, Kanalizacijos Dragos #W0

€0.41 €0.20
  • Funkcija: Namų Apyvokos, Vonios Kambarys, Virtuvės Įrankis, Gilinimas
  • Tipas: Kita
  • Stilius: Ranka
  • Medžiaga: Nailonas
  • Modelio Numeris: Spyruoklė Vamzdžio Dugno Gilinimo Įrankiai
  • Naudojimas: Kita
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Drenažo Švaresnis Nutekėjimo Sraigės Lankstaus Metalo Pavasario Kriaukle Dragos Sraigės Vandentiekio Gyvatė Užkimšti Valiklis Itin ilgai, Kanalizacijos Dragos #W0

Kulka Taškų:

1. Lengva Naudoti: yra plastikinė rankena ant vieno galo, lengva valdyti.Tiesiog įdėkite išleidimo angos užsikimšimo valiklis per kanalizacijos vamzdį, pasukti ją kelis kartus į vieną pusę, ir tada ją ištraukite.

2. Patvarus Detox Vamzdis: Pagamintas iš aukštos kokybės plieno vielos, valymo palaiko maksimalų lankstumą.Tai gali būti sulenkta daugiau nei 90 laipsnių nesulaužant ar įlinkti už rėmelio, ir gali efektyviai padaryti, kad baseinas sklandžiai.

3. Platus Panaudojimas: Tinka virtuvės kriauklės, tualetai, praustuvai, vonios, grindų drenažo, kanalizacijos ir kitų vietų, kurios dažnai yra užblokuotas.

4. Ultra-long Dizainas: Gyvatė cleaner yra pakankamai ilgas, kad eiti giliai į kanalizaciją, pašalinti trukdžius ir nuolaužų ir išlaikyti nutekėjimo teka sklandžiai.Gali praeiti per daug kanalizaciją ir filtrai.

Instrukcijos:

Pirma, jums reikia pasukti plonas kraštas, į rankenėlę, kai jūs užbaigti diegimą.Antra, įdėkite storesnis pusėje į vamzdžio, ir tada pradeda purtyti rankena, ir nuolat sūpynės žemyn. (Nereikia stumti sunku, kitaip jums gali įstrigti).Jei jums nėra lengva praeiti, prašome sukti ir traukti atgal, todėl šiukšles ar stabdymų yra lengva būti išvedė.Toliau ankstesnės operacijos, kol iš jo bus pašalinta.

Specifikacija:

Medžiaga: magnio plienas + plastikas

Ilgis: apie 1.4 m/1.8 m/2,6 m

Pakavimo Sąrašas:

Gyvatė Švaresnis*1

Žymos: plastikiniai kriaukle cleaner, vaisių plumb, išmetimo tarpiklis yamaha, sr20de, cleaner, taurės kriaukle cleaner, namų ir virtuvės, juoda kriaukle cleaner, automobilio prietaisų skydelio, pex plumb

Panašūs produktai