Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

DF-8 Emaliuota Viela, Elektros Dažų antgalis langams Rankiniai Dažų Grandiklis 0.3-3.0 MM Vielos Skustukas Lako Skustukas Lakuoti Wire Stripper

€33.82
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: DF-8
  • Tipas: Elektros Įrankių Dalys
  • Naudojimas: Komercinės Gamyba

Nauja

- +

Aprašymas:

Naujos kartos DF-8 emaliuota viela, elektros dažų grandiklis naudoja elektros dažų grandymo technologija, kuri gali lengvai ir greitai, sunkiai izoliacija dažų plėvelės paviršiaus įvairių emaliuota viela be kenkia substratas.Savo veiklos rezultatus yra geriau, nei panašios elektriniai dažų skreperiai ir vadovas tradicinius peilis.Grandymo, šlifavimo ratas, švitriniu popieriumi screeding, cheminės korozijos, kt.ne tik žymiai pagerinti suvirinimo efektyvumas laidų, bet taip pat žymiai pagerinti suvirinimo kokybės.Tai ideali ritė, gamybos ir techninės priežiūros pramonės šakų, tokių kaip varikliai, elektros prietaisai , skaitikliai, transformatoriai, elektronikos, buitinių prietaisų ir elektrinių įrankių, Dažų grandiklis.

Specifikacija:

Modelis: DF-8

Produkto pavadinimas: Emaliuota Viela Grandiklis

Įtampa: AC 110V arba 220V

Galia: 75 W

Kištukas: GB/JAV/ES

Vielos skersmuo: 0.3-3MM

Linijos ilgis: 2-50MM

Greitis: 12000RPM (kolonėlė)

Dydis: 255x55MM

Svoris: 0.8 KG

Ypatybė:

1. Rankinių elektrinių dažų grandiklis yra sudarytas iš elektroninio tolygus reguliatorius, vienfaziai serija-džiaugiamės, variklio ir dažų grandiklis peilis.Ji turi puikių savybių greitai dažų grandymo greičio, didelio efektyvumo, paprastas valdymas, paprastas montavimas ir stabilios kokybės, mažai klaidų, aukštos gamybos efektyvumą ir naujų dizaino.

2. Fiksuoto elektros dažų grandiklis yra sudarytas iš dviejų dalių: elektros komponentai (vienfaziai ir serija-susijaudinęs variklis), dažų grandiklis ir greičio ribotuvas.

Kaip naudoti:

1. Įdėti emaliuota viela galva turi būti nuskustas į centrą peilio turėtojas, paspauskite įjungimo pradžios jungiklis (rankinė) ar pedalo gubernatorius (fiksuotas), ir variklis bus pasukti.

2. Perkelti emaliuota viela priešinga kryptimi ašies iki emaliuota viela, dažų plėvelės galima nugrandyti.

3. Atleiskite maitinimo mygtuką perjungti (rankinė) ar atsipalaiduoti gubernatorius (fiksuotas).

4. Pakeisti darbą ir pakartokite aukščiau nurodytus veiksmus.

Vielos Skersmuo Reguliavimas:

1. Kai emaliuota viela turi skirtingas charakteristikas, galite keisti greičio reguliavimas potenciometru (rankinė) ar reguliuoti greičio reguliatorius (fiksuotas).Mažesnio skersmens vielos, lėčiau kryptimi, didesnio skersmens vielos, greičiau kryptimi.Jei filmas yra ne nuplėšti, didinti sukimosi greitį iki grandymo.Jei emaliuota viela yra sumažinti grandiklis per greičio reguliavimas, greitis turėtų būti sumažintas tol, kol ji atitinka reikalavimus.Pagal minėtą metodą , labiausiai tinkamas greitis yra pažymėta kaip darbo greitis, atitinkantis vielos skersmuo, ir ji gali būti laikoma, kad ji buvo koreguojama.

2. Kai dažai yra nuskustas pabaigos emaliuota viela, pabaigos neturėtų būti atskirtas nuo trijų menčių iš karto.Sankirta pjovimo kraštas turėtų laukti cutter sustabdyti sukasi ir tada atleiskite susisiekti, kad būtų išvengta emaliuota viela staiga atskyrus nuo pažangiausius ir kenkia pažangiausius rotacijos metu.

3. Korpuso naudoja įtampa, atsparios plastiko medžiagos, kuri yra saugi ir patikima.

4. Prieš emaliuota viela yra nuskustas, ji turi būti šiek tiek ištiestas rankas kelią emaliuota viela iš yra suderinama su centre pjovimo briauna.

5. Po naudojant ilgą laiką, jūs galite atsukti saugos dangtelį ir nuimkite nulupti dažų plėvelės milteliai, kai galia yra neprieinama.

Žymos: emalio lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio, df, twist vielos, tiekėjas, elektrinis grandiklis, vario viela, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio, multitool, lengvųjų frakcijų pašalinimo įrenginio vielos, emalio wire stripper

Panašūs produktai