Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Daugkartinio naudojimo Maisto Laikymo Talpyklos Silikono Maisto produktų Laikymo Maišeliai Maisto, Daržovių, Mėsos

€5.32 €4.84
  • Medžiaga: Silikono
  • Prekės Pavadinimas: Caoom
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

1 Metų Garantija

Visi produktai parduodami RASABOX ateina su garantija.Jei jūsų produktas yra, pasirodo, turi defektus per garantinį laikotarpį, prašome susisiekti su mumis.

Produkto aprašymas

★ Saugus: FDA patvirtintas. ★ 100% grynas netoksiškas platinos silikono.Sudėtyje nėra BPA, nr. PVC, ir nėra latekso.Išlaikyti savo maisto saugus nuo teršalų RASABOX krepšiai! ★ Zip-lock antspaudas: yra novatoriškas oro nepraleidžiančiais, zip-lock antspaudas išlaikyti maistą šviežią laikyti marinate, ir sous žiūrėk.Išlaikyti savo maisto tai maistinių medžiagų, skonio ir sultys užrakinta.Tiesiog burp jūsų RASABOX krepšiai pašalinti perteklinį orą ir ziplock Antspaudas uždarytas! ★ Indaplovė ir Mikrobangų Saugus: platina maisto kokybės silikono yra saugus naudoti šaldiklyje, mikrobangų krosnelė, indaplovė, verdančio vandens, ir orkaitę iki 400 laipsnių pagal celsijų. ★ Prisijungti prie plastiko Laisvas: sukurta reaguojant į gilų poreikį sveika alternatyva plastiko, sandėliavimo.

Žymos: dulkių silikono saugojimo krepšys, silikono mažų maisto krepšiai, silicio daugkartinio naudojimo maisto produktų laikymo maišelis, sidabro maisto produktų laikymo maišelis, silikono dubenėlį maisto produktų laikymo, odinis, silikoninis maisto produktų laikymo, silikono tara maisto produktams laikyti, silikono lod maisto produktų laikymo, silikono maisto produktų laikymo strencable, maisto silicio saugojimo dėžutė

Panašūs produktai