Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Kasybos Rėmo Atidaryti Važiuoklės Rėmo Sutirštės Plokštė Laikiklis Tvirtinimo Rėmas Gavybos Platformą Atveju Rėmo Kompiuterio Atvejais Bokštai Atvejais

€20.53 €16.02
  • Medžiaga: Plieno, cold rolled steel plate
  • Modelio Numeris: Laikiklis
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • EATX: 430*343*129mm
  • Tipas: Vidurio Bokštas, ATX, EATX(pasirinktinai)
  • Važiuoklės Tipas: Staliniai kompiuteriai
  • ATX: 439*261*169mm
  • Pakavimas: Nepriklausoma pakavimo
  • Formos Koeficientas: ATX
  • Prekės Pavadinimas: EDUP
  • Prašymas: Desktop

Nauja

- +

Savybės:

1. Stabilumas: projektuojant gaminį, atsižvelgiant į stabilumui stovo, pridėti petnešos abiejuose galuose atramos forma trikampio paramos.Tvirtas laikiklis gali geriau vengti prastos kontaktų PCI kortelę, sukeltas iškraipymas bagažinės dėl nepakankamo stiprumo stovo.

2. Stiprus suderinamumas: produktas palaiko daug vaizdo plokštės montavimas, ir ilgis, ir aukštis grafika kortelės nėra ribojamas laikiklis.

3. Šilumos išsklaidymo: a 12cm ventiliatorius fiksuotoje padėtyje yra rezervuota gale (ventiliatorius yra įdiegta, priklausomai nuo ilgio grafikos kortelė), ir produktas turi gera šilumos išsklaidymo efektu.

4. Tvirtinimas: Nors šis produktas yra tik du varžtai nustatyti elektros energijos tiekimo, medžiagos storis ir sustiprintos konstrukcijos struktūra yra pakankamai užsegamas elektros energijos tiekimas.

5. Šaltojo valcavimo plieno plokštelės medžiaga: Šis produktas yra pagamintas iš aukštos kokybės šalto valcavimo plieno plokštelės medžiaga, su bauda kūrinys, labai gera kokybė ir ilgas tarnavimo laikas.

Aprašymas:

Ši plokštė laikiklis gali būti naudojamas studios", "PASIDARYK pats" ir atidarykite įrenginių, bandymų kompiuterius ir pramoniniai pramoniniai valdymo kompiuteriai, skirti Interneto kavinė, spintos, Interneto kavinė, stalo talpyklose.Jūs galite apsvarstyti, naudojant šį produktą, renovacijos ir modernizavimo amžiaus Interneto kavinės.

Techniniai duomenys:

Tipas: ATX, EATX(pasirinktinai)

Dydis: ATX: 439*261*169mm, EATX: 430*343*129mm

Įpakavimas: nepriklausomas pakavimo

Medžiagos: šalto valcavimo plieno plokštė

Spalva: Juoda

Pakuotė:

1 vnt * pagrindinės Plokštės laikiklis laikiklis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: vario šilumos kriaukle, tornadas, iliustracijų, teemo, puig, byla pc e atx, didelis pc case atx, rožinė pc case atx, pc atveju max atx, pc case atx matx

Panašūs produktai