Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mažumos dizaino U-formos grandinės auskarai auskarai paprastas dizainas "pasidaryk pats" rankų darbo, medžiagų, Europoje ir Amerikoje

€3.94 €2.96
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Modelio Numeris: GL736
  • Prekės Pavadinimas: Toave

Nauja

- +

Medžiaga: Varis + sidabrinė adata

(sidabrinė adata yra labai minkštas.Ji taps kreivas, kai jis yra išspaustas per express pristatymas.Jūs galite tiesiog ištiesinti jį tiesiogiai.)

Dydis: 14 * 55mm

Aprašymas variu dengto auksu serijos:

14K ir 18K aukso yra tiek tikrąją aukso spalvos saugojimo galvanizavimo efektas, 14K yra šiek tiek lengvesnis nei 18K, dviejų spalvų gali būti derinama kartu, skirtumas nėra didelis

Procento procento prekes, palyginti su įprasta elektrolitinio dengimo medžiaga, spalva ilgiau, atrodo labiau išskirtinį!

Jos glossiness ir jos gana ilgai, spalva saugojimo metu padaryti variu dengto originali gold serijos medžiagų, labai ekonomiškas

[variu dengto 14k18k originali aukso produktą] Tai galvanizavimo sluoksnis tikro aukso, ant lauko gryno vario papuošalai, ne grynas 14k18k aukso.

Ji priima išplėstinė kabinti dengimo technologiją, kuri yra daug storesnės nei įprasta, implantavimas, todėl santykinai kalbant, spalvos stabilumas yra taip pat geriau.

Kovos su alergija yra taip pat labai geras, didžioji dauguma žmonių nešioti ne problema, bet čia negali padaryti 100% jokios alergijos oh.

[apie spalvos blukimas] spalva vario padengta 18K tikro aukso serija medžiagos gali būti laikoma vienerius ar dvejus metus, pagal plombavimas, ir ji gali būti saugoma apie pusę metų po dėvėti, bet spalva užges lėtai, po to ilgą laiką, nes tai yra natūralių oksidacijos reiškinys, ir auksas bus palaipsniui paversti juoda po ilgo laiko.Jums reikia suprasti!

Trukmė spalvos išsaugojimas yra susijusios su asmens dėvėti įpročius ir fizinį tinkamumą,

Pabandykite susisiekti su prakaitas, kvepalai, kosmetika ir kitos cheminės korozijos.

Žymos: xr iphone case naruto kurama

Panašūs produktai