Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

1pcs visiškai Naujas Belaidis Nuotolinio popierinės kopijavimo aparatų matricos 433 Mhz Nuotolinio Valdymo pultas Universalus Garažo Durų, Vartų Nuotolinio Klonavimo 433 MHz Siųstuvo

€2.66 €1.14
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: Nėra
  • Modelio Numeris: ZN298220_01 Nuotolinio

Nauja

- +

Aprašymas:

Atsargumo priemonės:

1. Pasirinkite nuotolinio valdymo sąlyga: originalus nuotolinio valdymo funkcija yra normali, nuotolinio valdymo lustas yra tas pats, ar jie yra suderinami, nuotolinio valdymo pulto veikimo dažnis tas pats.

2. Nuotolinio valdymo pulte gali tik kopijuoti fiksuotojo kodas, mokytis kodas chip ir dalis vieno lusto nuotolinio valdymo (galima kopijuoti lusto modelis pamatyti copyable chip tipo).

3. Du-taip, nuotolinis valdymas, geležinkelių kodas nuotolinio valdymo, vieno lusto šifravimo programa, nuotolinis valdymas negali būti kopijuojami.Pavyzdžiui, HCS200, HCS201, HCS300, HCS301 ir pan.

4. Prieš kopijuojant nuotolinio valdymo, įsitikinkite, kad esamas kodo nuotolinio valdymo buvo išvalytas ir patikrinkite, ar kodas yra pašalinta sėkmingai.Priešingu atveju, jis negali būti kopijuojami.

5. Prašome užtikrinti, kad jūsų nuotolinio valdymo pultas turi pakankamai galios, kad atstumas tarp dviejų nuotolinio valdymo, tuo geriau!Jei kopija atstumas yra per arti pereiti prie skirtingų kampų, kopiją.Paspauskite ir laikykite nuspaudę mygtuką, originalus nuotolinio valdymo siunčia signalą visiškai normalu, ir tada paspauskite mygtuką nuotolinio valdymo pultelyje, norėdami užtikrinti, kad funkcija yra visiškai nukopijuotas.

Techniniai duomenys:

Tipas: Belaidis nuotolinio.

Dėl: kaip antai elektrinis teleskopinis durys, nuotolinis valdymas, kelių vartų nuotolinio valdymo, signalizacijos nuotolinio valdymo ir t.t.

Vardinė įtampa: 3V CR2016 Baterija(yra komplekte).

Bevielio perdavimo atstumas: 50-150 m). (atviroje erdvėje)

Pakuotė:

Nuotolinio Valdymo Pultas *1

Žymos: 433 rf, ilgai nuotolinio valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos, nuotolinio valdymo durų 433, 433.92 mhz nuotolinio valdymo pultas, 423 mhz nuotolinio valdymo pultas, garažo vartų nuotolinio valdiklio, doorhan nuotolinio, kontrolės vartų, 433 MHz, hormann hse2

Panašūs produktai