Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

10ml Automobilių plastmasinių Dalių Atnaujinimas Agentas Dažų Pastos Automobilių Priežiūra, Remontas, Automobilių Dažai Priežiūra Atnaujinimas, Cleaner

€4.23 €2.33
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Prekės Pavadinimas: aiboduo
  • Prekės Svoris: 12/20g
  • Funkcijos 1: Pašalinti šlapdriba, sniegas, ledo ir kelių purškimo iš stiklo.
  • Medžiagos Tipas: Skystis
  • Prekės Tomas: 10ml
  • Funkcijos 3: Jis gali būti naudojamas skydus, Durų rėmai, Padangos, Pedalai, kt.
  • Elemento Tipas: Dažai Siurblys
  • Funkcijos 2: Ji gali būti saugiai naudojama visų spalvotų plastikų ir gumos.
  • Modelio Pavadinimas: Automobilių modifikavimo cleaner
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo: CC

Nauja

- +

Savybės:

1. Plastmasinių detalių atnaujinimas: Mūsų atnaujinimas, agentas padarys jūsų plastiko nuobodu ir glow.By naudojant šią medžiaga, galite išvengti pirmalaikio susidėvėjimo ir išblukimo, kurį sukelia ultravioletiniai spinduliai ir kelio nešvarumus.

2. Hydrophobicity: Mūsų plastikinės dalys, padangų restauravimas agentas gali būti naudojami kaip hermetikas, aiškiai apsaugine danga dėl savo transporto priemonės, o taip pat teikia gražaus blizgesio.Tai padeda išsklaidyti lietaus, pašalinti šlapdriba, sniegas, ledas ir kelių purškimo prie stiklo.

3. Ne neplautas: Mūsų renovacijos agentas bus atkurti savo pradinę formą ir palikite lygaus paviršiaus, tačiau kas svarbiausia, tai bus visiškai sausas.Pigūs riebiai produktai nebus sugadinti jūsų grožio rankšluosčiai ir reikmenys.

4. Tvirtos: Skirtingai nei daugelis kitų produktų, kurie yra lengvai prieinama, mūsų restauruotas agentai gali būti naudojamas ilgą laiką.Jums bus nustebinti tuo, jo tvarumo sunkiausias automobilių plovyklos ir blogiausia, lietaus ir sniego.Jums bus nustebinti, kaip tai gali padaryti visą savo automobilio išvaizdą, naują, vos per keletą minučių.

5. Plačiai naudojama ir saugus visiems paviršiams: Jis gali būti naudojamas skydus, durys, staktos, durų plokštės, padangos, pedalai ir kitos automobilių plastikinės dalys.Mūsų speciali formulė niekada žalą, žalą arba sausos gumos, apdaila, plastiko arba bet dažų, kurios gali liestis.Gali būti saugiai naudojamas ant visų spalvotų plastikų ir gumos.

Specifikacija:

Talpa: 10 ml/butelis

Instrukcijos: užlašinkite keletą lašų ant pridedami aplikatorių, ir tada nuvalykite apdaila arba plastiko.Tiesiog nuvalykite jį dar kartą, ir jūs pastebėsite skirtumą!Super lengva taikyti, ir padarys jūsų apdailos shine bright!

Pakuotės Turinys:

1 * Atnaujinimas Agentas Automobilių Plastikinės Dalys

Arba

1 * Atnaujinimas Agentas Automobilių Plastikinės Dalys

1 * Kempinė

Pastaba: Dėl skirtumų tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame, kad stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje, tačiau veikimą įvairiomis temomis yra skiriasi nuo modelio.Ačiū!

Pakavimo sąrašas

1 * Atnaujinimas Agentas Automobilių Plastikinės Dalys

Arba

1 * Atnaujinimas Agentas Automobilių Plastikinės Dalys

1 * Kempinė

Žymos: "Nokia", žalia marmuro plakatas, plastikiniai remontas, telefonas renovuoti, black dažų purškimo, automobilių remontas, klijai plastiko, automobilių dažų remontas, skystos gumos, odos dažai

Panašūs produktai