Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Odos Automobilio bagažo skyriaus Kilimėlis BMW X1 F48 X2 F39 X3 F25 G01 X4 G02 X5 G05 X6 X7 Linijinių Krovinių bagažo skyriaus Grindų Padas Kilimų Auto Priedai

€52.13
  • Elemento Tipas: Lipdukai
  • Lipdukas Rodymas: Kamieno
  • Kilmės: KN(Kilmės)

Nauja

- +

Tinka: BMW X1 X2 X3 X4 X5 X6 X7

- Mūsų produkcija yra 100% brand new ir aukštos kokybės!mes taip pat teikti geriausias paslaugas jums !Dėkojame už jūsų užsakymų!

- Mūsų produktai yra aukščiausios kokybės, mūsų naudoti aukštos kokybės odos medžiagos, atminties kempinė, neaustiniai, XPE, non-slip dugno, penkių rūšių medžiagų perdirbimas į gatavą produktą.

- Aš n, kad būtų išvengta produktų galite įsigyti, yra netinkami jūsų automobilio bagažinė, prašome nusipirkti ją pagal metus, kurie savo automobilio priklauso,ačiū.

Funkcijos: 1-- Vandeniui 2-- Minkštumo 3-- dilimui

Paaiškinti pakuotė: --Nes produktas yra dėl didesnio dydžio, mano pakavimo naudojamas užlenkti pakuotės, todėl, kai jūs gaunate produktų, jei jums rasti šiek tiek per mažas, prašome kantrybės bus, produktams didelis krūvis, kaip ilgai, kaip vienos iki trijų valandų, gali atkurti, dėkojame už jūsų supratimą.

Žymos: porankiai bmw e90, durų x5, bmw stabdžių suportas dangtis, kilimų x5 g05, alpina, bmw x5 "chrome", grilis, dalys x3 f25, stumti mygtuką pradėti lipdukas, bmw x6 g6 priedai, bmw x3

Panašūs produktai