Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Naujas Pakaitinis Nuotolinio Valdymo Sony CMT-BT60 CMT-SBT100 CMT-SBT100B Garso Sistema

€3.96 €3.68
  • Prekės Pavadinimas: Mownxih
  • Kanalas: 4
  • Pakuotė: No
  • Dažnis: 433 MHz
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Sertifikavimo: ROHS
  • Belaidis Ryšys: IR
  • Modelio Numeris: For CMT-BT60 CMT-SBT100 CMT-SBT100B
  • Naudoti: Garso / Vaizdo Grotuvai

Nauja

- +

Aprašymas:

Visiškai Naujas ir Aukštos Kokybės Nuotolinio Valdymo pultas.

Nereikia nustatyti,ką Tik tiesiogiai naudoti pradėjus Naują bateriją.

90 Dienų Garantija, Baterija ir Instrukcija nėra įtraukti.

Mes parduodamas pakeitimas yra nuotolinio valdymo pultas, labiausiai mygtukai, funkcijos, bruožai pats kaip ir originalo.

Didelis Kiekis, Kad nuolaida yra galima.

Greitesnis Pristatymas ir Puikus Aptarnavimas.

Pristatymas:

Mes pasirūpinsime, kad siunta per mūsų pristatymo laikas, bet nėra atsakingas už bet kokius muitus ir mokesčius,įsitikinkite, Adresas Ervera.lt yra Teisingas prieš perkant,adresą, negali būti pakeistas, kai prekės vežamos iš,jei bet koks delsimas,prašome susisiekti su mumis el. paštu.

Atsiliepimų:

Mes siekiame, kad visi mūsų pirkėjai patenkintas pirkimo,jūsų Teigiamas grįžtamasis ryšys būtų labai dėkingi,kad mums, klausimų, prašome susisiekti su mumis pirma ne atidarykite ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą tiesiogiai,mes galime aptarti kartu rasti geriausią sprendimą.

Aptarnavimas po pardavimo:

Visi elementai, patikrintas, geras, Prieš Pristatymas,Prašome Įsitikinkite, Kad Pakuotėje Yra Geros Būklės, Kai Jūs Jį Pasirašyti.Po to, kai Gavo prekes, Jei Turite kokių nors Problemų Su Prekėmis, Prašome Susisiekti su Mumis bet Kuriuo metu,mes pasistengsime atsakyti jums per 12 valandų, ir mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti savo klausimus ar problemas.

Apie mus:

Esame Profesionalų Nuotolinio Valdymo Gamintojo Gamykloje ir turi daug rūšių nuotolinio valdymo sandėlyje,jeigu jūs turite daugiau qty reikalavimus,rašykite mums,mes suteikiame jums kai kurių nuolaidų ir laimingi, kad sukurti ilgalaikius verslo santykius su didmeninės pirkėjas,ačiū

Sveiki Atvykę Daugiau Didmeninė Mažmeninė Tvarka,Laimingas Pirkinių Metu Su Jumis!!

Žymos: nuotolinio valdymo sony 4, nuotolinio valdymo dvd grotuvas sony, nuotolinio valdymo audio sistema, Perjungti, universalus nuotolinio valdymo hifi, ausinių x8, galia juostelės wifi, minidisc, nuotolinio valdymo pultas rm, remot sony

Panašūs produktai