Krepšelis 0
Prekė sėkmingai pridėta į krepšelį
Kiekis
Viso
Yra0daiktai į jūsų krepšelį. Krepšelyje yra 1 prekė.
Prekės viso
Viso pristatymas  Turi būti nustatyta
Viso
Tęsti apsipirkimą Pereiti prie apmokėjimo

Mielas Piggy Bank Plastiko Gyvūnų Kiaulių Pinigų Banko Monetų Dėžutė Mielas Dovanas Animacinių Filmų Kiaulių Formos Namų Dekoro Pinigų Taupymo Dėžės Piggy Bankai

€0.68 €0.47
  • Modelio Numeris: Animacinių Filmų Mažų Paršiukų Pinigų Dėžės
  • Kilmės: KN(Kilmės)
  • Temos: Profesijos
  • Įspėjimas: Nėra
  • Sertifikavimo: BMK, Kinija sertifikuotas (3C)
  • Rekomenduojame Amžius: 7-12y, 12+y

Nauja

- +

Kulka Taškų:

1、Saugus ir netoksiškas: toks piggy bank yra pagamintas iš plastiko, saugus, ne toksiškas, tvirtas, o ne trapi.Jums nereikės nerimauti apie tai, gauti sugadintos, jei jūsų vaikas priklauso jį į žemę, Jis gali būti naudojamas ilgą laiką.

2、Gražus Apdaila: Apie 9x9 cm, galima įdėti į bet kokio stalo ar lentynoje, ne tik piggy bank, bet ir graži puošmena jūsų namuose.

3、Plastiko aklė: yra plastiko aklė apačioje, tai piggy bank.Jums tik reikia pasukti mygtuką į teisingą padėtį.Tai nėra taip paprasta, vaikams įveskite begalinis ciklas pašalinti monetas iš piggy bank.

4、Mielas Piggy Forma: mielas piggy formos, vaikai bus kaip deponuoti pinigus į tai mielas monetos bankas draugas ir žiūrėti savo santaupas augti, kurie bus taip pat padėti jiems sukurti gerą įprotį taupyti pinigus.

5、Saldi Dovana: piggy bank yra saldi dovana berniukams, mergaitėms, vaikams ir net suaugusiems gimtadienius, Kalėdų, Naujųjų Metų šventės ir kitoms ypatingoms progoms.Ji tinka beveik visų tipų standartines monetas ir vaikai yra skatinami taupyti pinigus.

Aprašymas:

1. Dovana vaikų gimtadienius ir kitas šventes.

2. Apdailos arba funkciniai pinigų taupymo langelį.

3. Mokyti vaikus mokytis taupyti per anksti švietimo.

4. Ši miela monetų vault yra priemonė, skirta vaikams ir šeimoms įtraukti stiprus finansų vertybes ir kasdienybe, į savo kasdienį gyvenimą.

5. Plastikiniai-taupymo monetos dėžutėje yra gera dovana vaikams ar suaugusiems.Mielas išvaizdą, jie bus meilė jį.

Specifikacija:

Medžiaga: plastikas

Dydis: apie 9x9x9cm/3.6x3.6x4 cm

Pakavimo Sąrašas:

1 x Piggy Bank

Žymos: pinigų taupymo mašina, taupyti pinigus knyga, pinigų taupymo gudrybės, banko pinigų piggy, pinigų taupymo originalas, dėžutė pinigams, pinigai sutaupyti, saugiai taupyti pinigus, banko pinigus, pinigų taupymo vaikas

Panašūs produktai